Kisgyermekes anyukák! Melyik munkát választanátok?
Ha a második biztos jövedelem (tehát nem teljesítményarányos ügynöki munka), én biztos azt választanám, feltéve, hogy a legrosszabb esettel is ki tudtok biztosan jönni a pénzből.
Az elsőnél az időt is számold bele. Lehet, hogy többet keresnél, de lényegében reggel 7-től este 7-ig otthon sem lennél. Annyit látnád a gyerekeket, hogy leadod őket az óvodába, este meg berakod őket az ágyba. Meg tudod oldani, hogy hozd és vidd őket ilyen munkaidő mellett? Nem kell túlórával számolnod? Nekem ez nagyon magas fizetésnek tűnik ahhoz, hogy sima 8 órás munka legyen (vagy külföldön vagy?).
Engem nagyon frusztrált a hosszú utazgatás a munkahelyre.
A másodiknál meg azt vedd figyelembe, hogy otthon tényleg lesz-e 6-8 órád munkára, vagy kettőkor hazamennek a gyerekek és nem hagynak dolgozni.
Én személy szerint inkább keresek kevesebbet, de szeressem, amit csinálok és ne kelljen 3 órát utazgatnom a munkába naponta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!