Melyik nevet választanátok? Miért?
Figyelt kérdés
Egyenlőre nem tudunk dönteni:
Bálint, Dávid, Áron, Kristóf. Vezetéknévhez passzolnak.
Figyelembe veszitek a nevek jelentését is, pl.: ezt az oldalt? [link]
Ami név nagyon tetszene, annak az elemzéséhez írt dolgok nem tetszenek... Butaság részemről ezt is figyelembe venni, vagy lehet az elemzésben valami igazságtartalom?
Köszi ha írtok véleményt.
2015. jan. 28. 15:32
1/16 anonim válasza:
Nézd, ha alacsony iskolázottságú ember vagy, aki szereti a babonákat, akkor igen, van.
Egyébként nincs.
2/16 anonim válasza:
a Név fonott, a jelentése fontos, a hozzákapcsolódó védők- védőszentek is fontosak. Ezt már elfelejtették, ez az én véleményem. Legjobban Áron tetszik: ihletett, tisztánlátó nagyon szép, minden szempontból. Kristóf is de a hangalakja kevésbé szerencsés a magyarban, de mind a 4 szép név.
4/16 anonim válasza:
A Kristóf nagyon nem tetszik, mind falusi rokonaim, ismerőseim adták ezt a nevet, már csak parasztosan mondva ragadt meg a fejemben:(
A dávid tetszik a legjobban, bár tudojm, hogy sok van belőle. Bálint, Áron se rossz.
5/16 anonim válasza:
Mivel engem a név jelentése teljesen hidegen hagy (nem vettem figyelembe a saját fiamnál sem), így az Áront választanám, ugyanis az tetszik a legjobban.
6/16 anonim válasza:
Én a Bálintra voksolnék, mert mostanában elég ritka név. Szép a.többi is, de felkapottak.
7/16 anonim válasza:
Mindegyik tetszik , de talán a Bálint a legjobban.
8/16 anonim válasza:
Nekem a Dávid a kedvenc nevem, és a legkevésbé a Bálint tetszik.
9/16 anonim válasza:
Nem igazán figyelem a nevek jelentését, ez a 4 név mind jó szerintem. Az Áront választanám, de adnám a Kristófot is, viszont a Dávid is jó, a Bálint kevésbé tetszik, de az is egy viselhető, szép név.
10/16 anonim válasza:
Nekem az Áron tetszik a legjobban. Ha már a jelentését nézzük, akkor gondolom névnapot is ünnepeltek. Nálam prioritás, hogy ne legyen közel a szülinapjához. (Nem kifejezetten olyan nevet keresek, de ha tetszik egy pár, akkor ez is szempont)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!