Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik nevet választanátok?...

Melyik nevet választanátok? Miért?

Figyelt kérdés

Egyenlőre nem tudunk dönteni:

Bálint, Dávid, Áron, Kristóf. Vezetéknévhez passzolnak.

Figyelembe veszitek a nevek jelentését is, pl.: ezt az oldalt? [link]

Ami név nagyon tetszene, annak az elemzéséhez írt dolgok nem tetszenek... Butaság részemről ezt is figyelembe venni, vagy lehet az elemzésben valami igazságtartalom?

Köszi ha írtok véleményt.

2015. jan. 28. 15:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
43%

Nézd, ha alacsony iskolázottságú ember vagy, aki szereti a babonákat, akkor igen, van.

Egyébként nincs.

2015. jan. 28. 15:41
 2/16 anonim ***** válasza:
52%
a Név fonott, a jelentése fontos, a hozzákapcsolódó védők- védőszentek is fontosak. Ezt már elfelejtették, ez az én véleményem. Legjobban Áron tetszik: ihletett, tisztánlátó nagyon szép, minden szempontból. Kristóf is de a hangalakja kevésbé szerencsés a magyarban, de mind a 4 szép név.
2015. jan. 28. 15:41
 3/16 anonim ***** válasza:
*jav.: a Név fontos :D
2015. jan. 28. 15:42
 4/16 anonim ***** válasza:
90%

A Kristóf nagyon nem tetszik, mind falusi rokonaim, ismerőseim adták ezt a nevet, már csak parasztosan mondva ragadt meg a fejemben:(

A dávid tetszik a legjobban, bár tudojm, hogy sok van belőle. Bálint, Áron se rossz.

2015. jan. 28. 15:48
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Mivel engem a név jelentése teljesen hidegen hagy (nem vettem figyelembe a saját fiamnál sem), így az Áront választanám, ugyanis az tetszik a legjobban.
2015. jan. 28. 16:05
 6/16 anonim ***** válasza:
95%
Én a Bálintra voksolnék, mert mostanában elég ritka név. Szép a.többi is, de felkapottak.
2015. jan. 28. 16:11
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyik tetszik , de talán a Bálint a legjobban.
2015. jan. 28. 16:44
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a Dávid a kedvenc nevem, és a legkevésbé a Bálint tetszik.
2015. jan. 28. 16:46
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán figyelem a nevek jelentését, ez a 4 név mind jó szerintem. Az Áront választanám, de adnám a Kristófot is, viszont a Dávid is jó, a Bálint kevésbé tetszik, de az is egy viselhető, szép név.
2015. jan. 28. 18:35
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az Áron tetszik a legjobban. Ha már a jelentését nézzük, akkor gondolom névnapot is ünnepeltek. Nálam prioritás, hogy ne legyen közel a szülinapjához. (Nem kifejezetten olyan nevet keresek, de ha tetszik egy pár, akkor ez is szempont)
2015. jan. 28. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!