Nektek tetszik a nevetek?
Figyelt kérdés
Tetszik a nevetek vagy megváltoztatnátok, más keresztnevet szeret-
nétek inkább? ( gyerek vagy felnőtt név).
2015. jan. 25. 18:53
11/17 anonim válasza:
Mónika vagyok. Ha így mondják azt szeretem, a Mónit viszont nem.
12/17 anonim válasza:
Luca vagyok. Kiskoromban utáltam, mert ritka volt és ovónő akartam lenni és a Luca néni nem tetszett. Mára megszerettem, illik is hozzám :)
13/17 anonim válasza:
Regina vagyok. Gyerekkoromban még ritka névnek számított, és senki nem tudta megjegyezni, mindig Renátának, Edinának, Brigittának hívtak (nem tudom miért, de mindenki ezekre asszociált belőle), ezt nagyon utáltam, és nagyon szerettem volna valami "kommerszebb" nevet. De később elfogadtam, megszerettem, ma már nem változtatnám meg. 30 éves vagyok.
14/17 anonim válasza:
Anita vagyok, nekem tetszik, szoktak Ancsånak és Aninak becézni de az utóbbi nem igazán jön be. Jobban szeretem ha simán Anitának hívnak.
15/17 anonim válasza:
Lilian vagyok. Szeretem a nevem,nem változtatnám meg. Ha egyszer valamikor lányom lesz, az ismertebb héber megfelelőjét fogja kapni második keresztnévként.29 éves vagyok.
16/17 anonim válasza:
Timea vagyok,26 éves. Szeretem a nevemet! Mikor kicsi voltam nem szerettem, mert szigorúnak találtam. Mára teljesen kibékültem vele:-)!
17/17 A kérdező kommentje:
Én Zita vagyok,én is megszoktam már a nevemet.
2015. jan. 29. 00:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!