Anyukák, elmondanátok, mi jó abban, hogy van gyereketek?
Furcsa, de sosem tudtam elképzelni, hogy mi a jó saját családban, gyerekekben. Mik a legszebb pillanatok, amiért úgy gondoljátok, hogy érdemes volt gyereket vállalni?
Különös családunk volt, nekem valahogy nem tűnik fontosnak a család, pedig egyszer jó lenne egy saját, csak félek hogy nem lesz jó.
nekem még csak fél éves lesz a fiam. egyszerűen csak szeretek anya lenni.
azokat amiket írsz, hogy kettétörik a nő karrierje nem feltétlenül. de annak a nőnek akinek fontosabb a munka tényleg ne vállaljon gyereket. a házasság sem megy tönkre ha a szülők nem hagyják.
Akkor most szeretnél majd, vagy sem?!
A két kommented üti egymást. Hány éves vagy egyébként?
7 hónapos a kisfiam. Leírhatalab, amit érzek iránta, meg sem próbálom. Persze van, mikor kiakaszt valamiért, ilyenkor elég egy mosolyt kapnom, és már el is szállt a mérgem.
Halász Judit- anyák napján című száma jutott eszembe.
Igazából fogalmam sincs, de itt van a fiam, aki 3 éves, és szinte maga a tökély. Hatalmas dumája van, gyönyörű szeme. És amikor azzal kezdi a reggelt, hogy odabújik, és megpuszil....hát el tudok alélni. Nem vagyok egy érzelgős típus, de ez a pasi...........
Nekem vacak volt a gyerekkorom, a családom sem volt mintaértékű. Most igyekszem figyelni arra, hogy ami annak idején rossz volt, az most a fiam gyerekkora alatt ne is legyen.
"Anyának nem születünk, hanem azzá leszünk."
Anyának lenni egy dolog. Megint másik dolog, hogy milyen anya is vagy. Márpedig, ahhoz, hogy jó anya legyél, ahhoz egy kicsit több kell annál, hogy "ha kinyomtad majd megszereted".
A gyerekek megerősítik a férj és a feleség közötti kapcsoltatot.
Csak az olyan kapcsolatok mennek szét, amiknek eleve nem kellett volna összejönniük.
Nem a gyrek tehet a válásról az a férfi és /vagy a nő hibája és ugyan ez fordítva.
Minden gyermek egy-egy új élet, ami fontos, akkor is ha nem akarsz szembenézni vele, de az.
A kérdésedre válaszolva:
A gyerekekben az a jó h mindegyik egy-egy vadonatúj nyitott könyv telis tele hófehér lapokkal, amikre eleinte a szülő kezd el írni és mikor a szülőnek már sikerült, akkor a gyermek következik és akkor már ő írja élete könyvét egészen a haláláig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!