Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A volt barátnőm terhes jelenle...

A volt barátnőm terhes jelenleg 7 hónapos gyerek elhelyezés? (többi lent)

Figyelt kérdés
18/F mi kell hozzá hogy a kis lányom hozzám kerüljön a gyermekelhelyezési ügyben a volt barátnőm meg igen fiatal és a szüleivel él mondjuk én is de nekem van munkám és el is bírom tartani a gyermekemet mi a legfontosabb dolgok hogy hozzám kerüljön a kis lányom hozzám kerüljön nektek hogy sikerült kedves apukák?

2015. jan. 23. 21:16
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
jo kotodik az anyjahoz és mivan az apjaval? ott le kell szarni? o igen láthatod a gyereked 1 heten 2x ó koszi meg hozza tette hogy 6 hónapos korától nem engedi hogy vigyazak rá!!
2015. jan. 23. 23:48
 12/20 anonim ***** válasza:

Újabb elrontott életek....Újabb pingponglabda gyerek....

Nagyon kikívánkozik, de ha éretlennek tartod az anyaságra, hogyan sikerült ennyire fiatalon teherbe ejtened? De ez már mindegy.

Az elképzelésed, hogy 1-2 évesen elhozod tőle a kicsit, azért hülyeség, mert ellentmondasz vele önmagadnak. A korára hivatkozol, de pont a leghúzósabb időszakban kellene neki nevelnie. Két év múlva ő is 17 lesz, egy 2 éves gyerekkel. A másik az, amit a többiek is leírtak, ha kialakult köztük a kötődés, a gyereknek a legrosszabb, ha elszakítják az addig őt nevelő szülőtől.

Nem akarom védeni a kiscsajt, elég informatív, hogy 6 hós kora után nem akar a baba közelébe engedni téged. Ezt nem is értem. Addig mehetsz, utána meg nem? Ez egyfajta érzelmi zsarolás. De mit akar elérni vele?

Arra ne is számíts, hogy a bíróság neked ítélné a gyereket, főleg nem az általad felhozottak alapján. Sem a kor, sem az, hogy kivel mászkál nem nyom sokat a latban.

Szerintem 2 dolgot kellene megtenned, leginkább a baba érdekében.

- Apasági nyilatkozat tétele, vagy ha ezt nem engedi a leányzó, akkor apasági vizsgálat, arra ugyanis kötelezhető. Ha már papíron is te vagy az apuka, mehet a jogi rész, aminek keretében szabályozzák a láthatást, anyagiakat, és például azt is, hogy csak úgy ne költözhessen másik országba.

Az, hogy jogilag mindent rendbe tegyél, nagyon fontos, csak erre alapozhatsz a későbbiekben.

- A másik, amit tenned kellene, már most normalizálni vele a helyzetet. Segíteni, támogatni, azért, hogy folyamatos kapcsolatban lehess a gyerekeddel.

Nem lesz egy fáklyásmenet, az biztos, de próbáljátok mindketten a baba érdekeit nézni.

(Amúgy egy 15 éves lány nagy eséllyel valóban éretlen az anyaságra, ahogyan egy 18 éves fiú is. Isten óvd az óvszert!)

2015. jan. 24. 07:28
 13/20 anonim ***** válasza:

Ja, az még lemaradt, hogy mivel szülés előtt nem lehet gyermekelhelyezési pert indítani, és a bíróságnak sem kevés idő kell a döntéshez, minimum egy év kellene, hogy eldőljön a kérdés, kinél legyen a gyerek. Addig alapból anyuka neveli, hacsak nem áll fenn veszélyeztetés, de ahhoz meg nem kevés kell.

Viszont a láthatás kérdésében a Gyámügynél is meg lehet egyezni, gyakorlatilag szülés után azonnal.

2015. jan. 24. 07:33
 14/20 anonim ***** válasza:
A gyerekeknek gyerek tipikus példáját látjuk esetetekben. A gyerek nem egy tárgy. Nem a ti érzéseitek a lényeg, hanem az övé. Biztos csodás gyermekkora lesz. Próbálj vele beszélni normálisan, nem egyből támadni és hátha kompromisszumra tudsz vele jutni.
2015. jan. 24. 09:22
 15/20 anonim ***** válasza:
11-es válaszodva reagálva! Igen, majd a bíróságon eldöntik hogy mikor, és mennyit láthatod! A láthatásért neked kell harcolnod, és olyan nincs, hogy az anya nem engedi! Ez az apák sorsa...tudod mivel nem adatik meg a lehetőség hogy 9 hónapig ti hordjátok ki a babát, majd megszüljétek! És pont ezért nem tudod, hogy milyen erős kötődés alakul ki (jobb esetben) egy anya és babája között. Akkor mit csinálsz, ha 2 évesen el akarod venni az anyjától, majd az a csöpp gyermek sírva könyörög hogy anya kell neki? Az én kisfiam nincs másfél éves, de olyan szinten ragaszkodik hozzám hogy az leírhatatlan. Csak a gyerek érdekeit/érzelmeit nézzétek! Működj együtt az anyával, és segíts neki...így talán harcolni sem kell a láthatásért!
2015. jan. 24. 09:41
 16/20 anonim ***** válasza:
Akkor nem gondoltál arra, hogy előfordhat, hogyha nemi életet éltek, terhes lehet? Akkor nem érdekelt, hogy milyen fiataL? 18 évesen sen te sem vagy túl felnőtt - ez a kérdésedből Kiderült - és fogalmad sincs, hogy mivel jár a gyereknevelés.
2015. jan. 24. 10:52
 17/20 anonim ***** válasza:

Hogy megis, mi a francnak kellett nektek gyerek?

Ezert? Szerencsetlent mar elore sajnalom...

2015. jan. 24. 16:50
 18/20 A kérdező kommentje:
Kedves 17. a gyereket nem terveztük tudod van olyan ünnep hogy karácsony és olyan szoktak adni meglepetés ajandékot tudod na ez a kis meglepetés 5 hónapos korban jött :) és tudom hogy nem is kicsit basztam el az életét és sehogy sem tudom vissza csinálni én azóta ugyan ugy szeretem mint az előtt igen az lenne a legjobb ha össze költözhetnénk és együtt lehetnék de ö nem akarja mert sokszor igen féltékeny voltam és o nem akart ilyen kapcsolatot és én azon vagyok hogy vissza szerezem a volt kedvesem és én mivel nem házasságban születik a gyerek ezért én elutazok bécsbe a magyar konzulátus ra hogy kérjek apasági nyilatkozatot hogy lássa hogy nem fogom elhagyni ott, mert nekem nem kell a gyerek nem akarom hogy ezt érezze, azt akarom hogy meg bocsásson nekem és újra együtt legyünk most olyan ra keszülök hogy haza megyek magyar orszagra és babaszafariba megveszem a gyereknek a cucokat és elviszem hozzajuk és beszelek az anyjaval hogy vigye el valahova egy félóra én meg be megyek és titokban össze teszem a baba ágyat és úgy fogom öt várni
2015. jan. 24. 18:05
 19/20 anonim ***** válasza:

Ha tényleg szereted azt a lányt akkor miért akarod tönkretenni azzal hogy belerángatod egy gyermek elhelyezési perbe?

Ne haragudj,de TE vagy nagyon gyerekes!!!

Azért akarod bántani,mert ő már nem akar veled lenni!!!

Ugyis az anyának ítélik a gyereket,pláne hogy van segítsége hisz a szüleivel él!

Ne légy ilyen buta,inkább próbáld meg elérni hogy bizzon benned és ha megszületik a baba akkor engedje hogy apaként láthasd és segíthesd a gyermekedet.

Ne támadd őt,mert akkor tuti hogy ellened fog fordúlni ő is!

2015. febr. 5. 06:23
 20/20 anonim ***** válasza:
Régi kérdés de alapból nem is az anya lesz a gyám hisz 15 éves hanem a szülei. Mi lett veletek kérdező?
2016. dec. 3. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!