Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi hálapénzt adtok,...

Mennyi hálapénzt adtok, amikor a gyermeketeket műtik?

Figyelt kérdés

Nem a szülés utáni hála pénzre gondolok, hanem amikor a gyermeketeket megműtik valamilyen okból kifolyólag.

Nem magánorvos, hanem rendes kórházban dolgozó, kórházi műtétet hajt végre, mert szükségesnek látja.

A műtét nem vesz sok időt igénybe és csak egy éjszakát kell kórházba tölteni.

Illetve, mikor adjátok oda? Műtét után közvetlen vagy 1-2 héttel később, kontroll vizsgálaton?

2015. jan. 21. 13:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
59%
én 20 ezret adtam egy orrmandula műtét után, de meg is érdemelte a doki. iszonyú figyelmes volt, és nem a hálapénz miatt, mert azt csak a búcsúzáskor adtam oda, amikor elhagytuk a kórházat. tényleg hálából, nem a jobb ellátásért. mi is egy éjszakát töltöttünk bent. egy reggel műtötték a lányomat, másnap reggel hazamehettünk. napközben amíg a doki a kórházban volt, legalább 3-4-szer bekukkantott hozzánk, hogy megnézze, hogy van a kis páciens. mikor hazaindult is beugrott elköszönni. mindig türelmesen válaszolt a kérdéseimre, sosem volt lekezelő, és látszott, hogy fontosak neki a betegei. amúgy később a kontroll vizsgálaton nem is lett volna rá lehetőségem, hogy diszkréten fejezzem ki a hálámat, mert ott két asszisztense is jelen van.
2015. jan. 21. 23:05
 12/15 anonim ***** válasza:
Szintén orrmandula műtét + tubus a fülbe, ajánlották az orvost, nagyon rendes volt, hamar fogadott és a műtét is hamar megvolt, húszezret adtunk, a kontrollon adtam oda.
2015. jan. 22. 08:47
 13/15 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

A tubust mindenképp berakják? Nekem a doki erről nem beszélt, pedig a dobhártyáján már egy apró lyukat is talált a doki, ami elkezdett gyógyulni.

A hallásvizsgálaton kiderült, hogy valószínűleg az orrmandulája miatt van a vezetett hallása.

2015. jan. 22. 12:53
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekünk azért kellett tubus, mert a többszöri fülgyulladás miatt sajnos a sok savó felhalmozódott a fülben (hiába melegítettük, orrspray stb.) és sajnos a hallását is károsította. 2x voltunk hallásvizsgálaton, 3 hónap különbséggel, sajnos nem sokat javult az idő alatt, így indokolt volt a tubus behelyezése is,hogy tudjon szellőzni a füle. Én nem bántam meg, azóta nincs fülgyulladás és a hallása is rendeződött (ez a beszédfejlődésén is érezhető).
2015. jan. 22. 14:30
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem adok "hálapénzt", kap az orvos fizetést, akkor én minek fizessek még külön? Maximum akkor adnék plusz pénzt, ha kimondottan egy bizonyos orvost szeretném, és külön kérésre ő műtené a gyereket. De amúgy nem osztogatok plusz pénzeket. És külön csókoltatom azokat, akik ezt teszik, nekik köszönhető, hogy némelyik orvos eleve el is várja.
2015. jan. 22. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!