Mennyi hálapénzt adtok, amikor a gyermeketeket műtik?
Nem a szülés utáni hála pénzre gondolok, hanem amikor a gyermeketeket megműtik valamilyen okból kifolyólag.
Nem magánorvos, hanem rendes kórházban dolgozó, kórházi műtétet hajt végre, mert szükségesnek látja.
A műtét nem vesz sok időt igénybe és csak egy éjszakát kell kórházba tölteni.
Illetve, mikor adjátok oda? Műtét után közvetlen vagy 1-2 héttel később, kontroll vizsgálaton?
Az én lányomnak a nyelvét vágták fel, altatásos műtét volt. Én nem adtam pénzt, hisz nem magándoki volt és ő ezért megkapja a fizuját.
Viszont a hugomat 3 hónapja műtötték, neki a manduláját vették ki. Ott sem volt fogadott doki, de a mostohaanyám adott 5 ezer ft-ot a dokinak, a műtét után.
nem adnék ...
rendesen munkaidőben kórházban fizetésért dolgozik
alapban elutasítom ezt !
egyik gyerek szüléséért sem "fizettem" az orvosnak !
Orrmandulát veszi ki a doki. Nekem őt ajánlották és ráadásul az esetek 90%-ban felnőtteket műt, nem pedig a gyerekeket.
Tegnap írta be műtétre (egyébként időpontra mentünk hozzá, de normál kórházi ellátási alapon) és a felnőtt részlegen műti is meg, nem a gyerek részlegen.
Azért tettem fel a kérdést, mert szerencsére még sosem voltunk kórházba a lányommal és nem is műtötték még sosem. Így nem tudom, mi a "szokás".
Tegnap műtötték ambulánsan a lányom, 10-et adtunk a dokinak, 5000-et az aneszteziológusnak. Plusz kávé csoki a nővérkéknek.
Engem nem érdekel, hogy ki mit szól hozzá, az étteremben is odaadjuk a 10% borravalót, itt pedig a gyerekről van szó. Nekem ennyi belefér.
Nem bántam meg, nagy felelősségük van, nem túl nagy fizetésért.
Oszt.vez. főorvos műtötte a lányom orrmandulával.
Ő megkérdezte, hogy kit szeretnék, ki műtse a gyereket és meg mondtam, hogy őt szeretném.
15 ezret fizettem neki.
Sajnos a műtét után még 3 hónapig jártunk FOG-re, mire helyrejött a hallása (szinte süket volt már az egyik fülére, mire megműtötték). Végig ő kezelte, nem passzolt le minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!