Szerintetek meglehet élni havi 80 ezerből egyedül egy 5éves gyermekkel albérletben?
egyedül maradok a fiammal,és félidős vagyok a tesóval.
Egyenlőre anyumékhoz költözünk,de utána valahogy remélem sikerül albérletet találni,aki ki is adja egy egyedülálló anyának,előbb 1,majd 2gyerekkel.... Nem szeretném részletezni hogy miért kerültünk ilyen helyzetbe,meg miért nem tudunk anyuméknál maradni...stb,csak érdekelne,hogy szerintetek Megtudunk élni a fiammal egyenlőre 2-en egy albérletben rezsivel..stb együtt 80 ezerből?Úgy,hogy az albérlet max.30ezer ft+rezsi lesz.
Ha megszületik a tesó,akkor max.30 ezer ft jön ehhez,tehát akkor összesen 100-110 ezer ft-unk lesz gyerektartással..mindennel együtt hármunkra.
Ha a kicsi nagyobb lesz,beadom majd bölcsibe hogy tudjak dolgozni,de addig ugye ez lehetetlen.
Köszönöm!
Jajj dehogy,azt nem tűrném,abba a pillanatba kötöznénk és jelenteném fel!
Mindenért én vagyok a hibás,rajtam vezeti le a feszültséget,mert a cégnél gondok vannak,nem úgy megy most ahogy kellene...stb Ordibál velem,a gyerekhez sincs türelme,vele is sokszor ordit...ilyenek....Meg mindig hangoztatja hogy ez az ő lakása,az van amit ő akar....hát akkor tessék,mi megyünk,igy annak parancsolhat akinek akar,nekem senki sem fog...csak már belefáradtam ebbe az egészbe...
Ezt hogy érted?
Én nem tudok úgy élni együtt hogy valakivel rosszba vagyok,vita van mindig..stb.Csak stresszelem magam,ha itthon van.
...valóban milyen rendes lehet ez az ex élettárs/párocska ha be sem jelentett a cégnél és most emiatt ellátás nélkül, éhbéren tegődve az ő és a családjaitok jóindulatára utava kell megélned majd két kis gyerekkel.
Valóban, glóriát neki!
Kérdező, te tényleg nem gondolkodsz?
Ne haragudj, de nem értek egyet a hozzáállásoddal- bár ha feketén dolgoztál, akkor azért kétlem a tervezett, tudatos gyermekvállalást is és ezt még nagyon finoman írtam.
Sajnálom szegény gyerekeket.
Az egy dolog, hogy adnak majd nektek a szülők vagy bárki egy-egy tál ételt- de most komolyan erre alapozol?
Ha megszűnt a korábbi normális, bejelentett munkahelyed, akkor miért nem lehetett felnőtt nőként ésszel gondoskodni arról, hogy ha a fekete munkával és a tartós beteg 5 évessel sem könnyű helyzetedben már ne súlyosbíts tovább egy újabb gyermekkel egy ilyen stabilnak nem nevezhető párkapcsolatban.
...egyébként mi a garancia arra, hogy egyedülálló, kétgyerekes, fiatal, gondolom nem agyonképzett anyaként te majd az 1 éves csecsemőd és a tartósan beteg gyereked mellett egyáltalán munkád kapsz ebben a gazdasági helyzetben Borsodban?
Tedd fel magadnak a kérdést, hogy tudsz-e tenni valamit annak érdekében, hogy így legyen? (pl. valamilyen képzés, gyermekfelügyelet megoldása akár betegség idejére stb.)
Nem szeretnék túl nyersnek tűnni, de bizony kőkeményen felelőtlen vagy. Legalább a feketemunkád után járó bejelentésed/biztosításodnak utána járnál, máris anyagilag is előrébb lennél.
11-es voltam ismét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!