Anyukák, éjjelente hány fok van nálatok? Mibe laszatok?
A gyerek 18 fokban, body, rugdalózó, vastag hálózsák.
Én kb 10-12 fokban (nyitott ablak, elzárt fűtés), meztelenül, vastag takaró. Utálom a meleget, így is leizzadok reggelre sokszor.
Hőmérőnk nincs, úgyhogy nem tudom megmondani sajnos, de panel, 8. emelet, szóval hideg nincs :) Legalább is a mi szobánkban nincs, a gyereknél sajnos hidegebb van, nagyon pici radiátort raktak abba a nagy szobába, kevés az oda, és sajnos az ablakok is régiek. De azért nála sincs farkasordító hideg, sőt, neki alváshoz tulajdonképpen ez az ideális hőmérséklet.
Én általában pólóban és bugyiban, vagy rövid hálóingben alszom, a férjem alsógatya+póló, a fiuk pedig vékony pizsamában (a fölsője rövidujjú, de a nadrágja hosszú szárú). Még sosem panaszkodott, hogy fázna :)
21-23 fok van nálunk, én hosszuujjú pizsiben vékony takaróval alszom, a férjem pólóban, hosszú pizsialsóban, szintén vékony takaróval. Másfél éves gyerkőc rövid body+rugi+paplanos hálózsák (a vékonyabb fajta).
Kérdező, ha Nektek jó a 17 fok, akkor mi a kérdés? Én megfagynék 17 fokban, te meg valószínűleg megsülnél 23-ban. Nem vagyunk egyformák:)
A linkelt kérdésben elsősorban a hatalmas hőmérséklet különbséggel van probléma, ami majdnem 10 fok éjjel és nappal közt, ez rengeteg. Másik részről pedig az anyuka igen érdekes hozzáállású, volt néhány bicskanyitogató megnyilvánulása.
20-21 fok van éjszaka.
Este 8-tól reggel 5-ig van beprogramozva a termosztát 20,5 fokra, vagyis 20 foknál kapcsol be, 21-nél pedig ki.
A hálóban 1 fokkal hidegebb van mindig, mert ott régebbi az ablak.
A gyerekek hosszú ujjú pizsamában és középvastag takaróval alszanak és van egy pléd is az ágyukban, ha fáznának.
A páromon boxer+póló, rajtam sort+póló van, a takaróm pedig extra meleg :)
Nálunk iszonyat rossz a fűtés. Vegyes-tüzelésű kazán ami nagyon rosszul lett megcsinálva, aminek az az eredménye hogy ilyenkor fulladunk meg a melegtől reggel pedig arra kelek hogy igencsak fázok. Na nem minuszok, nem látszik a leheletünk a házba, de szerintem főleg amikor kint is hideg van reggelre nincs több 10-12 foknál.
Ennek ellenére a fiam pizsama ami hosszú ujjú inges és hosszú nadrágos, én hálóing férjem pólóba alszunk. A takaró mindenki mellett ott van, reggelre már takaró alatt alszunk, szerencsére a fiam is jobban magára húzza éjjel, mert este amúgy csak a derekára teszem a takaró sarkát. Sose volt még emiatt beteg, pedig idén is volt már kint olyan hideg hogy reggelre nem volt csapvizünk mert elfagyott a cső.
22 fok körül van.
4,5 éves kislányunk hosszú pizsama és takaró, én pizsama és takaró, apa alsónadrágban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!