Hogyan tehetem el terhességi tesztem emlékbe?
Figyelt kérdés
Ma pozitívat teszteltem és szeretném eltenni emlékbe. Hogy tudnám megoldani,hogy sok-sok év múlva is látható legyen a két csík. Lehet hülyeséget kérdeztem csak nagy az én boldogságom és minden kis szösszenet szeretnék megörökíteni.2015. jan. 12. 13:29
1/10 anonim válasza:
Gratulálok! :)
Nem tudom évek múlva mi lesz, én csak beletettem egy kis borítékba, most 7 hónapos a lányzóm és még gyönyörűen látszanak a csíkok, szóval nem tűnik el az olyan könnyen.
2/10 anonim válasza:
Van egy tesztem gabriel-es 8 eve csinaltam mai napig tokeletesen latszik. Semmi extra tarolast nem csinaltam, egy dobozkaban van elteve. :-)
3/10 anonim válasza:
Nekem tobb mint 6 eve megvan es még látszik. Egyszerűen csak egy nagy ékszeresdobozban tartom a többi emlék mellett.
4/10 anonim válasza:
1.5 éve látszik rajta, de én le is fotóztam. Inkább majd a képet nézem :) Az mindig "friss" marad :)
5/10 anonim válasza:
Nekem lassan 4 éves a tesztem,dobozban van elrakva,még mindig látszanak a csíkok :)
6/10 anonim válasza:
5 éve elrakva és még mindig nagyon szépe látszik :)
7/10 anonim válasza:
2007 augusztusi,és 2012 januári pozitív tesztjeim vannak.Mindkettő gyönyörűen látszik.
8/10 anonim válasza:
Én eltettem az összes pozitív tesztem,mert amíg halvány volt nem hittem el,így sorban csináltam amíg nem lett szép erős :) Egy dobozban van, mindegyik ott a csík a halványokon is, de én le is fényképeztem őket :)
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor csak simán elteszem és képet is csinálok biztos,ami biztos alapon. :)
2015. jan. 12. 15:56
10/10 anonim válasza:
Akkor én leszek a kakukktojás, de nálam a két erőteljes csíkból pár hónap után már csak egy látszott. Pedig tuti pozitív volt, itt ül mellettem a bizonyíték, aki már hét éves :) Mondjuk én amúgy sem őriztem volna meg a tesztet, mert az alatt a pár hónap alatt is pisiszaga lett a doboznak, amiben tartottam, pedig rá volt húzva a műanyag kupak is, meg természetesen tiszta volt, amikor eltettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!