Miért kell böfiztetni a babákat?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy a babákat mért kell böfiztetni.Miután legelőször szopik akkor is kell?És minden alkalom után kell?Akkor így a vállhoz kell tenni?És meddig kell úgy tartani a babát és honnan tudjam hogy böfizett-e?És ha kimarad akkor baja lesz?
Sajnos ezzel nem vagyok tisztában,de értelmes válaszokat kérek normális hangvétellel!
köszi
2010. febr. 6. 16:29
1/9 anonim válasza:
Amikor eszik-szopik/cumisüvegezik-levegőt is nyel.Ez a levegő kellemetlenül feszíti s pocakját,hasfájást,visszabukást okoz.Amikor büfizteted,függőlegesen tartod,,így a levegő felfelé száll a gyomrában,és végül kijön a büfivel.:)Ha kihagyod,megfájdulhat a hasa,és sokat bukhat.Ha büfizik,azt tudni fogod,mert szép nagy hangja tud lenni.:)))Minden evés után kell-kivéve éjjel,akkor általában olyan ellazultan szopnak,h nagyon kevés levegőt nyelnek.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen az értelmes választ!!!:) Most legalább többet tudok!
2010. febr. 6. 16:45
3/9 anonim válasza:
volt,hogy nálunk nem jött ki a büfi.akkor vagy felébredt 20 perc múlva,vagy lett olyan hasgörcse,hogy 2 órán át fejhangon visított.ha meg büfizik,akkor utána még tud enni.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem jött ki?És akkor meddig próbálkoztatok?Meddig vártál?Meddig érdemes várni?És amikor fáj a hasa mondjuk ettől a dologtól akkor mivel lehet enyhíteni?
2010. febr. 6. 16:59
5/9 anonim válasza:
Van olyan baba akinek nem jön ki egyáltalán semmi, olyakor oldalra kell fektetni ^^
6/9 anonim válasza:
Az enyém nagyon keveset büfizett, de akár volt büfi, akár nem, volt egy hasfájós időszaka. Amúgy büfiztettem én derekasan, de az esetek 70%ában semmi nem történt.
7/9 anonim válasza:
nekünk alig használ valami,csak a hasmasszázs,meg egy picit az Infacol.ilyenkor a türelem a legjobb.de már kifelé jövünk ebből az időszakból.
8/9 anonim válasza:
Mindenképpen várj a lefektetéssel, míg nem böfizett. Ha leteszed, úgyis felébred később, mert fájni fog a pocija. Vagy bukik. Ha nehezebben jön, a tenyereddel paskolgasd a hátát, vagy simogasd. És hihetetlen, ilyen picikék milyen nagyokat tudnak böfizni, észre fogod venni :)
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:) Tehát akkor a legelső szoptatás után is már kell a kórházban böfiztetni!?Csak nekem olyan furcsa mert az újszülöttek olyan pindurikák!:D
Mindenkinek boldog babázást kívánok!
2010. febr. 7. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!