Miért kell egyszerre hőmérőzni? Csak én nem értem?
Figyelt kérdés
Sok kérdést látok itt, hogy "szeretnénk elkezdeni a próbálkozást, hogyan kell hőmérőzni?"
Kérdem én, miért? Az oké én azt megértem ha valakinek hosszú ideje nem jön a baba az természetesen kipróbálja. Na de miért kell ezzel kezdeni?
2015. jan. 9. 18:21
1/11 anonim válasza:
sok családban például utazik egy csomót a férj, így legalább be tudják lőni, hogy mikor kellene együtt lenni. De biztos van még egy rakat ok.
3/11 A kérdező kommentje:
Miért ha hőmérőzik akkor nem fog utazni a férj?
Nekem 3 gyerekem van és sosem figyeltem magam...
2015. jan. 9. 18:49
4/11 anonim válasza:
lehet, hogy átszervezi akkor. Honnan lehet ezt innen mégis megítélni? Olvastam már egy csomó olyan sztorit, ahol meg voltak nyugodva, mert középidőben együtt tudtak lenni, máskor meg nem. A gyerek viszont nem jött. Kiderült, hogy a peteérés meg abszolút nem akkor volt. Szerintem ilyen esetben nagyon is jól jön. De hogy ez bárkinek miért fáj meg miért szúr szemet, abszolút nem értem.
5/11 A kérdező kommentje:
Nekem ez nem fáj :D Látom értelmezni nagyon nehéz egyeseknek a kérdést :D
Csupán érdekelne hogy miért ezzel kezdeói valaki? Miért nem akkor szexelnek, amikor kivánják egymást?? (Tudjátok a természet rendje)
2015. jan. 9. 19:06
6/11 anonim válasza:
egyesek meg nem értik a választ...Felhúzott ma a 3 gyereked és itt vezeted le, vagy mi?
7/11 A kérdező kommentje:
Nem húztak fel egyáltalán. Csak érdekel a dolog. Többet ne írj ide. Köszi
2015. jan. 9. 19:09
8/11 anonim válasza:
Mi meg probalkozni sem kezdtunk, majd csak a nyaron, de mar homerozok. Azert, mert sosem volt 28 napos a ciklusom, hanem sokkal hosszabb es nem rendszeres. Szoval kivancsi vagyok, hogy van e egyaltalan peteeres. De orvoshoz is elmentem persze, de megnyugtat, hogy nem akkor nezek mint a lukinyul hogy nem jon a baba. Valamint mi majd ki akarjuk probalni, hogy ovu elott vagyunk egyutt hatha lany lesz. De persze ha fiu lesz sem baj, csak proba lesz.
9/11 anonim válasza:
??? már bocsáss meg, válaszoltam normálisan. Olvass már vissza. Annak megszabása, hogy mikor és hová írok, még jelenleg nem tartozik a feladataid közé.
10/11 A kérdező kommentje:
8as köszönöm szépen az épeszű választ :)
A kérdést nem rosszindulatból tettem fel, hanem mint már említettem érdekelnek az okok :)
2015. jan. 9. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!