Milyen nevet adtak-adnak gyermeküknek ismerőseid lányuknak-fiúknak?
A fiam János Csaba
a tesóm lánya Abigél
(9 hónapos és 16 hónapos)
van 85 zselyke, és a hódító ős magyarok összes népszerű neve mint pl hunor magor qlmos stb
nekem mondjuk nem tetszenek de valamiert most nagyon divatosak a regi nagy magyarnevek
Nálunk a 2 legkisebb (18 és 7 hónaposak) Oliver és Benedek. (Igen Oliver, nem Olivér, félig angol)
Az én kislányom Emilia Sára lesz :)
Egy közeli ismerősöm kisfia Edmond.
Van az ismerettségi körben lányok: Kincső, Zselyke, Linett, Abigél, sok Emma, van Enikő, Anna, Laura, Regina, Hanna, Jázmin
Fiúk: Balázs, Máté, millió Botond, trillió Bence, Barnabás. Ami ritka, és tetszett, és tényleg egy van belole: Karsa
Szerintem ott tattunk, h a régi gyakoribb nevek ma már sokkal ritkábbak, mint egy ritkának hitt felkapott különleges név. Pl., Zselyke, Jázmin sokkal több van szerintem, mint Erzsébet vagy Katalin pl. :)
5 hónapos kisfiam Tamás, ha lány lett volna, akkor Zsuzsa lett volna.
Ismerettségi körben nálunk is kismillió ősmagyar "ritka" név van: Hunor, Csanád, Bulcsú, Álmos...
lányoknál:Maya, Kincső, Luca, Anna, Hanna, Petra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!