Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Akik sport kocsit vesznek a...

Akik sport kocsit vesznek a gyermeküknek azok miben tolták addig a kicsit?

Figyelt kérdés
Sokszor olvasom,hogy most akarnak venni egy babakocsit es általában jó kocsikra terveznek beruházni. De mit használták elótte? Csak mózest vagy egy rosszabb multifunkcionálist?
2013. szept. 15. 15:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én egy rosszabb multifunkcionálist. Mire elkezdhettük volna használni a sportrészt, tönkrement az egész. Meg könnyebb is egy sima sportkocsival, szerintem. Szóval ha nem lett volna rossz a régi, akkor is vettünk volna egy sportbabakocsit.
2013. szept. 15. 15:28
 2/14 anonim ***** válasza:
Mi kaptunk egy multifunkciós babakocsit, ami nagyon jó volt télen a nagy hóban a mózes része jó nagy volt és jól betudtam takarni a babát, de csak akkor használtuk a mózest ha apa is jött velünk (vagy nagymama) mert egyedül még a lépcsőn is nehezen tudtam vele lemenni. Ha egyedül vittem sétálni akkor a babahordozót tetem rá és abban vittem. Aztán mikor megtanult ülni és a nap is kisütött akkor vettem egy saját esernyőre csukható babakocsit amivel már járművekre is feltudtunk szállni a másikat pedig tovább adtuk egy újabb kisbabás rokonnak. Szerintem sokan elkövetik azt a hibát, hogy vár sokáig jó babakocsit akarnak venni, rájönnek,hogy az esernyőre csukhatós kocsinál nincsen praktikusabb/ könnyebb kocsi és végül ha már tud a gyerek ülni akkor vesznek egy olyat és a multifunkciós kocsi megy eladásra. Jók a multifukciós kocsik, de nagy részükkel nem lehet járműveken utazni.
2013. szept. 15. 16:38
 3/14 A kérdező kommentje:
Szóval ha később szeretnék egy könnyen kezelhető esernyő re csukható babakocsit akkor addig nincs más megoldás, mint a multifunkcionális mózese? Mert külön mózeskocsit is elvétve látok, azt is csak horror áron.
2013. szept. 15. 16:49
 4/14 anonim ***** válasza:
Jól át kell gondolni, hogy olyan kocsit válasszunk ami majd valóban kiszolgálja a gyereket 3-4 éves koráig. Egy igazán jó kocsi nem olcsó, és a szülők inkább megelégszenek egy olcsóbb, de kevésbé jó kocsival, úgy vannak vele, hogy ha nem jó majd vesznek később egy másikat. Sokan csak a szépségre hajtanak, és nem mennek el 10 boltba kipróbálni 100 kocsit. Sajnos ahhoz, hogy a megfelelő minden igényünket kielégítő kocsit válasszunk valóban rengeteg kocsit meg kell nézni, ki kell próbálni. Nekem nagyon tetszik a Espiro Vector Air kocsi ez az én igényeimet kielégíti, de mindenkinek meg kell találnia azt a kocsit ami a saját igényeinek megfelel, és ez nem kevés időt, energiát, pénzt igényel. Sokan akarnak új babakocsit, én azt mondom semmi értelme venni egy új kocsit. Olcsóbb megoldás ha vesz az ember egy használt multifunkciósat (mózes, hordozó) és később mikor már tudja, hogy milyen kocsi lenne praktikus valóban az ő gyermeke számára, az ő igényeihez akkor vesz egy másik kocsit (esernyőset) akár használtan akár újat. Az aukciós oldalak tele vannak szebbnél szebb kocsikkal, amiket szinte nem is használtak, mert a gyermek 6 hónapos korában lecserélték. 10.000-40.000 Ft-tal olcsóbban meglehet vásárolni a kiszemelt nekünk tetsző járgányt. Kár arra a 6 hónapra megvenni a drága új kocsit, ami nem is szolgál ki minket a gyermek 3-4 éves koráig.
2013. szept. 15. 16:58
 5/14 anonim ***** válasza:
Mi olyan sportkocsit vettünk,amire babahordozó rakható.
2013. szept. 15. 17:13
 6/14 A kérdező kommentje:
És mózest nem is használtatok?
2013. szept. 15. 17:28
 7/14 anonim ***** válasza:
Ha sok sétát tervezel nagyon nem jó a hordozó a baba gerincének.
2013. szept. 15. 17:30
 8/14 anonim ***** válasza:

Mivel nekem télre született a kisfiam így hosszú séták nem nagyon voltak. Viszont nagyon könnyű volt így vele közlekedni a lépcsőházban. Másodikon lakunk, férjem 4 műszakol,és mikor egyedül voltam 2 részletben vittem le a babakocsit és a gyerkőcöt. Nekünk ez volt a legkézenfekvőbb. Így nem kellett külön még hordozót venni a kocsiba sem. Kb 4 hónapot használtuk,aztán már kitettük rendesen a sportkocsiba jó vastag takaró alá-fölé+ lábzsák...

Mózest mi abszolút nem használtuk, nekünk nem volt kifizetődő. Meg télen kb 2 hónapot tudod azt is csak használni,mert ahogy nő a gyerkőc már nem fog beleférni,ha még be is takarod. Barátnőm így járt.

2013. szept. 15. 17:34
 9/14 anonim ***** válasza:
nekünk is multifunkciós volt(használtan vettük),és mire oda került a sor,hogy a sportrészt használjuk,a gyerkőccel együtt nehéz volt.Akkor tűnt fel,hogy csak 2 pontos a biztonságiöv,stb.Kinéztem egy másik kocsit,de most azt is árulom,mert dögnehéz,pedig álom kocsi.(quinny)Most keresek egy kisebbet.
2013. szept. 15. 18:51
 10/14 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem a 2 részletben vitted le a gyereket az mit takar? Ez a problémám nekem is, hogy csak két részletben bírnám le vinni a gyereket. De ez eddig úgy nézne ki, hogy leviszem a kocsit a gyerek addig a kiságyba, majd leviszem a gyereket. Fölfelé felhozom a gyereket majd a kocsit. A gyereket nem szeretném egyetlen percre sem magára hagyni, de lift nincs a házban és a 3-on lakunk. A gyereket semmi képen sem szeretném magára hagyni, de a környék ahol lakok igazából a kocsit sem hagynám lent.
2013. szept. 15. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!