Akik sport kocsit vesznek a gyermeküknek azok miben tolták addig a kicsit?
Figyelt kérdés
Sokszor olvasom,hogy most akarnak venni egy babakocsit es általában jó kocsikra terveznek beruházni. De mit használták elótte? Csak mózest vagy egy rosszabb multifunkcionálist?2013. szept. 15. 15:19
11/14 anonim válasza:
Én félemeletenként vittem. Le a babahordozót félemeletet, de mindig úgy vittem,hogy lássam. Aztán vissza a babakocsiért, de vele egy emeletet mentem. utána 1 emelet a babával, és 1 emelet a babakocsival, majd a baba a végére és már lent is voltunk. Így ment nekem, de egyszerűbb volt így, minthogy fent hagyjam a szobába.Sosem mertem egyedül hagyni. Aki magasan lakik, annak semmiképp sem szabad szerintem 20 kilós babakocsit venni, bármennyire is praktikusnak tűnik. Kivéve, ha van a földszinten babakocsi tároló. Nekünk sajnos nincs, így nem volt más választás.
12/14 A kérdező kommentje:
Mi is úgy vagyunk, hogy sem lift, sem tároló... 10-11 kg a legkönnyebb multifunkcionális babakocsi. Ezekben gondolkodom. De most a válaszokból azt látom, hogy többnyire azért vesznek új kocsit később, mert a születéskor vásárolt vagy kapott kocsi nem jó.És ebből okulva később inkább egy jó minőségű drágább kocsit választanak.
2013. szept. 16. 16:42
13/14 anonim válasza:
Én addig hordoztam a lányom:), és akkor vettünk már csak sport kocsit, amikor ülni tudott.
14/14 A kérdező kommentje:
Nálam a hordozós dolog nem jöhet szóba, mert nagyon ügyetlen vagyok, két balkezes, két ballábas....
2013. szept. 18. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!