Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Legyen negyedik vagy ne?

Legyen negyedik vagy ne?

Figyelt kérdés
38 leszek lassan, van 3 gyerekem. Gyakran elfog a vágy, hogy még egyszer hadd éljem át a babázást - ugyanakkor tudom, hogy kockázatos az én koromban, illetve azt is látom, hogy a 3 gyereknek így sem vagyok elég...
2015. jan. 6. 14:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Férjed mit mond?

Ha nem vagytok benne 100% biztosak, akkor ne legyen.

Ha csak a babázás hiányzik, majd kiélheted magad az unokákon, 3 gyerek után lesz bőven:)

2015. jan. 6. 14:26
 2/11 anonim ***** válasza:

Ha a 3 gyereknek nem vagy elég, akkor mi lesz 4-el? :)

A kor az egy dolog, de teljes embert kívánó feladat.

De nektek kell tudnotok. Ha el tudjátok tartani, tudsz eleget adni magadból mind a 4nek, akkor hajrá! :)

2015. jan. 6. 14:26
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszi! Igen, igazatok van...de majd belehalok, annyira szeretném még egyszer átélni! Ugyanakkor: kb 56 leszek, amikor érettségizik a legkisebb...vagy az még nem annyira gáz, ugye?
2015. jan. 6. 14:31
 4/11 anonim ***** válasza:
:D Ha jól tartod magad , akkor nem. :)
2015. jan. 6. 14:41
 5/11 A kérdező kommentje:
Nyáron sörvásárlásnál elkérték a személyimet. Az jó jel?
2015. jan. 6. 14:54
 6/11 anonim ***** válasza:

Azt kéne magadban megvizsgálni, hogy a babázást akarod-e csak még egyszer átélni, mint ahogy írtad, vagy valóban úgy érzed, hiányzik közületek valaki, egy még meg nem született gyermek. El tudod-e képzelni a továbbiakat, miután elmúlt a babakor (biztos te is tapasztaltad, hogy a többedik gyereknél előbb elmúlik, mert általában előbb csinálnak mindent, mint a nagytesók!).

Ami még fontos, hogy a férjednek is ugyanúgy kell éreznie.

S persze ott van még, hogy milyen az egészséged.

Mi 36 évesek vagyunk, problémás terhességeim voltak, ezért az örökbefogadáson gondolkodunk negyediknek.

2015. jan. 6. 15:03
 7/11 anonim ***** válasza:
hány évesek a gyerekek?
2015. jan. 6. 15:43
 8/11 anonim ***** válasza:
Legyen! Pont igy vagyok en is.36èves, 3gyerekem van, mind császárral születtek. Èn mindenkèpen szeretnék mèg egyet csak a mütèttől fèlek kicsit. De ez sem akadály.
2015. jan. 6. 19:25
 9/11 anonim ***** válasza:
46%

...és akkor 45 évesen újra elfog majd vágy, hogy te babázhass?

...és meggyőzöd magad, h 63 évesen még nem is leszel olyan öreg, mikor az 5. gyereked érettségizik?

Te nem 4. gyereket akarsz, csak a babázást akarod. Ez önzőség. Mi van, ha beteg lesz a 4. baba és csak ő egymagában teljes embert kíván majd? A többi gyerek meg majd felnő, mint a dudva?

Van 3 gyereked, egészségesek, légy boldog velük és hagyd a babázást, kijutott belőle neked bőven, nem mondhatod, h nem. CSak a magad szórakoztatására nem szabad babaát vállalni.

2015. jan. 6. 19:29
 10/11 A kérdező kommentje:
Értem.
2015. jan. 6. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!