Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, napközben csend van...

Anyukák, napközben csend van nálatok otthon? Vagy szól valami? Tévé, rádió, lemezlejátszó?

Figyelt kérdés
Ha igen, mit hallgattok/néztek?
2015. jan. 6. 10:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Másfél éves. Eddig általában csend volt, ha szólt valami (zene), akkor az azért, mert azt hallgattuk, de elég ritka volt. Most kezdte el igényelni a zenét, így többet hallgatunk, táncolunk rá sokszor. De így sem megy minden nap, és egyszerre általában max. egy órát, utána már őt is, engem is lefáraszt.
2015. jan. 6. 12:34
 12/18 anonim ***** válasza:

a tv szokott menni háttérnek, de nem egész nap, mert azt az én agyam sem bírja. van vagy kb 3 műsor amit szeretek, azt megnézem félig meddig, úgy hogy közben teszek veszek, ha vége kikapcsolom. a fiamat nem érdekli, hiába van a látómezejében a tv rá sem néz, inkább kúszik fel alá a lakásban :) a reggeli műsor egyébként ami nézni szoktam, a discovery-n van egy sorozat amit szeretek, meg egy a TLC-n.

a köztes időszakokban néha egy egy zenét meghallgatok vagy énekelek, mert azt tudok is és szeretek is, és hál istennek a fiam is szereti :) 7 és fél hónapos

2015. jan. 6. 12:45
 13/18 anonim ***** válasza:
ha ébren vagYunk nem szeretem a csendet ha alszom akkor igen. gondolom a babam is hasonlokeppen van ugyhogy alvasnal csend van, egyebkent meg barmi szolhat csak nem tvzhet mert csak fel eves.
2015. jan. 6. 12:58
 14/18 anonim ***** válasza:

Nálunk csend van. Tévézni nem szoktunk, illetve reggel a kislányom (4 éves) megnézi a kedvenc rajzfilmjét és utána tv kikapcs. Utálom a háttértévézést, ismerősöm gyerekei szerintem pont emiatt lettek hiperaktívak, nagyon káros! Még egy felnőtt idegrendszerének is rossz ha egész nap megy valami zaj a háttérben.

Ha a kislányomnak van kedve, akkor youtube-on bekapcsolunk valami zenét, vagy néha az én kedvenceimet hallgatjuk de ezt se egész nap nyilván.

2015. jan. 6. 13:30
 15/18 anonim ***** válasza:

Bartók rádiót és meselemezt szoktunk legtöbbet hallgatni. (általában napi többször fél órát játék közben).

Illetve a gyerek engem is sokat hallgat, mert diavetítőfüggő, napi 7-8 mesét le kell darálnom, ha nyugit akarok:)

Néha szoktam zenélni (furulya, ütős hangszerek), de azért nem naponta meg max 15-20 percet.

Ezenkívűl napi fél órát nézünk mesét is, akkor nyilván a tv szól.

2015. jan. 6. 13:43
 16/18 anonim ***** válasza:

Délelőtt szokott menni a tv, változó, hogy mi. A Viasaton megy a Sütimester, azt szeretem, vagy egy-egy sorozat része. Van, hogy újraindítok filmet a lejátszási listából, amit jó lett volna este megnézni, de elaludtam rajta. (Nyilván, itt szelektálok, hogy mi az, ami napközben is nézhető, tehát véres, horror stb. nem.)

Ha alszik a baba vagy a gyerekek, akkor kikapcsolom, olyankor csend van.

Én mindig is úgy éltem, hogy háttérzaj van körülöttem, nem tudok úgy élni, hogy mindig csend legyen.

A gyerekeimet sosem érdekelte a tv, a nagy már leül mesét nézni, de a kedvenceiből egy-egy részt megnéz, aztán megy is a dolgára. A kicsi max. a reklámra figyel fel vagy a zenére.

2015. jan. 6. 14:28
 17/18 anonim ***** válasza:
Egész nap megy a rádió(Juventus),amikor a kicsi alszik a konyhában tv-zek(egy légtérben van az étkezővel,nappalival)...gyűlölöm a síri csendet.Az első perctől "élet" van a házban 2 éves és 6 éves gyerekeink vannak(a nagy persze ovis).
2015. jan. 6. 16:52
 18/18 anonim ***** válasza:
Nalunk non stop megy minden. Fiam tv meg radio manias, szoval ket szobaban tv, ket szobaban radio, konyhaban radio, laptopon mese, zene plusz kaptam egy tabletet szoval mar ezen is megy a mese, es neha meg a telefonrol is szol a zene. Zsong a fejem ettol a zajtol, es az egesz napom abbol all, hogy ezeket kapcsolgatom ki, majd a fiam eszrevedszi hogy kikapcsoltam, ekkor bekapcsoltat velem mindent, meg van amit o is tud mar hogyan kell. Ezutan en indulok a koromre kikapcsolni... Ja, ezek mellett persze mindenutt fel kell kapcsolni a lampat, de az egy masik kor. Nem unatkozunk. :)
2015. jan. 8. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!