Valaki tud szép kis fiú nevet?
Figyelt kérdés
2010. febr. 5. 15:43
31/43 anonim válasza:
Krisztián, Pongrác
(Krisztiánom már van, ha lesz egyszer kisöcsi, akkor a nyakamat teszem rá, hogy Pongrác lesz).
Imádom még a következő fiú neveket:
Dániel, Tamás, Dávid, János, Olivér, Szabolcs, Miklós, Viktor, Barnabás. Ezek közül akkor fogok választani, ha a távoli jövőben tervezett harmadik csemete sem lány lenne. De remélem nem kell már ezekhez nyúlnom :)
Petra
32/43 anonim válasza:
Máté, Márk, Balázs, Noel, Zalán, Zétény, Botond, Bendegúz... ééés Dominik, a kisfiam. :)
33/43 anonim válasza:
az én kisfiamat Bulcsú-nak fogják hivni. ( 2 hét mig kiderül mi lesz) apjának a Levente tetszik.
még a Kristóf és az András..
35/43 anonim válasza:
Botond, Bendegúz, Gellért, Zolta, Hunor
36/43 anonim válasza:
Barnabás (kisfiam neve), Tamás és a nagy kedvencem még a Gergő, Gergely.
37/43 anonim válasza:
Erik(kisfiam neve).
Tetszik meg:Manuel,Ruben,Simon(ezek bibliai nevek),Adrian,Alex,Adam,Zalan,Benedek,Milan.
38/43 A kérdező kommentje:
Köszi de már eldöntöttem Mészáros Joel a Joel-t még nem hallottam de azonnal beszeretem köszönöm ;)
2010. febr. 6. 07:11
39/43 anonim válasza:
Krisztofer (a nagyobbik kis fiam neve) és a kisebbik Bendegúz lesz, pár hét múlva :)
40/43 A kérdező kommentje:
Boldog babavárást nekem is 3 hét múlva fog megszületni Joel :D
2010. febr. 6. 08:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!