Szerintetek jogos volt, hogy a gyógyszertárban nem akartak
kiszolgálni?
Figyelt kérdés
Terhességem vége felé, egyszerűen nem tudtam elaludni, mert annyira bedugult az orrom. Nem voltam megfázva meg ilyesmi, tehát ki sem tudtam fújni. És csak úgy sikerült elaludni, hogy 1 fújás orrspray-vel, az kitisztította addig, az meg már engem nem zavart, h utána is bedugult és horkoltam. :) Na a lényeg, h bementem a gyógyszertárba, h vegyek orrspray-t, ahol a nő kijelentette, hogy nem ad nekem,m terhes vagyok. Én akkor így szóhoz sem jutottam, egyszerűen kimentem onnan és a párommal vetettem.
(Orvosom is azt mondta, h napi 1 fújás nem árt és máshol is ezt hallottam. )
Végülis neki is felelőssége, hogy kinek mit ad el, de az nincs rád írva, hogy magadnak vetted vagy másnak. Érdekes, többet nem vásárolnék náluk.
2015. jan. 5. 18:01
3/13 anonim válasza:
Megdöbbentő. Biztos kértem volna főnököt. Ne ő döntse el már, hogy te mit használsz. Főleg, hogy orvosod is jóváhagyta. Amúgy én is úgy tudom, hogy nem kéne használni terhesen, két terhességet vittem végig úgy, hogy közben nagyon-nagyon allergiás voltam, a fele királyságomat adtam volna egy kis orrspray-ért :)
2015. jan. 5. 18:02
4/13 anonim válasza:
Szerintem nem tagadhatja meg, ill. másnak is vehette volna, akkor mire hivatkozva tagadja meg?
2015. jan. 5. 18:03
5/13 anonim válasza:
Ez felháborító, de lényeg hogy megoldottátok. Én is este fújom be az orrom, még a terhesség elején járok, de levegőt venni muszáj. Én a lánykám enyhébb orrspray-t használom. Bőven megteszi.
2015. jan. 5. 18:04
6/13 anonim válasza:
Mivel ő felel érte, ha mégis probléma lesz, jogos. Mert lássa be mindenki, egyikünk se úgy menne feljelentést tenni, hogy de én akartam.. mind a tájékoztatás hiányát reklamálnánk, és azt, hogy megkaptuk, pedig nem kellett volna.
2015. jan. 5. 18:14
7/13 anonim válasza:
Lehet kapni tengerisós oldatosat is!!miért nem ajánlotta azt fel? Komolyan mik vannak.
2015. jan. 5. 18:31
8/13 anonim válasza:
Döbbenet! Nem jogos, felháborító!
2015. jan. 5. 19:11
9/13 anonim válasza:
Van kisbabáknak is adható orrspray, adjon azt, ha ennyire fél
2015. jan. 5. 19:18
10/13 anonim válasza:
Forralj fel egy deci vizet, rakj bele 1-2 csipet sőt, és csepegtesd bele az orrodba, olyan hatása van mint az orrspaynek.
Egyébként milyen választ vársz a kérdésedre? azt hogy igen, igazad van, borzasztó hogy nem szolgáltak ki, én is veled együtt döbbenetesen fel vagyok háborodva.
szerintem mindegy, ez van, menjél másik gyógyszertárba
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!