Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, rossz napotok van...

Anyukák, rossz napotok van ma, feszültek vagytok?

Figyelt kérdés
2015. jan. 5. 15:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én tettem fel a kérdést, és Isten látja lelkemet, nem akartam balhét a kérdésből, sajnálom, hogy ez lett.

Azért örülök, hogy a végén érkezett 1-2 humoros komment is.

A kérdésre válaszolva pedig: igen, nekem kicsit rossz napom van, egyszerűen bal lábbal keltem fel, rengeteget bénáztam ma. A lányom legalább jókat kacagott rajtam.:)

2015. jan. 5. 16:14
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem a te hibád, ilyenek az emberek. Ha nem a te kérdésedre, akkor másra jött volna ki. Már az ide válaszolókat is lepontozták, látod.
2015. jan. 5. 17:02
 13/15 anonim ***** válasza:

Azért pontoztatok le, m nem vagyok feszült? Jézusom.

Nem mondok semmit, m letiltanak innen.

2015. jan. 5. 17:42
 14/15 anonim ***** válasza:
igen rossz napom van mert kevesebbet fogok keresni mert kevesebb melom van .
2015. jan. 5. 18:30
 15/15 A kérdező kommentje:

Sajnálom, jobb napokat kívánok.

Akinek pedig rendben, csak így tovább. Nekem most estére kiderült, hogy ha rossz nem is, de elég gyenge napom van. Alig állok a lábamon. Fektetés és megyek én is aludni, remélem menni fog.

Köszi a válaszokat.

2015. jan. 5. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!