Anyukák, rossz napotok van ma, feszültek vagytok?
Figyelt kérdés
2015. jan. 5. 15:08
11/15 anonim válasza:
Én tettem fel a kérdést, és Isten látja lelkemet, nem akartam balhét a kérdésből, sajnálom, hogy ez lett.
Azért örülök, hogy a végén érkezett 1-2 humoros komment is.
A kérdésre válaszolva pedig: igen, nekem kicsit rossz napom van, egyszerűen bal lábbal keltem fel, rengeteget bénáztam ma. A lányom legalább jókat kacagott rajtam.:)
12/15 A kérdező kommentje:
Nem a te hibád, ilyenek az emberek. Ha nem a te kérdésedre, akkor másra jött volna ki. Már az ide válaszolókat is lepontozták, látod.
2015. jan. 5. 17:02
13/15 anonim válasza:
Azért pontoztatok le, m nem vagyok feszült? Jézusom.
Nem mondok semmit, m letiltanak innen.
14/15 anonim válasza:
igen rossz napom van mert kevesebbet fogok keresni mert kevesebb melom van .
15/15 A kérdező kommentje:
Sajnálom, jobb napokat kívánok.
Akinek pedig rendben, csak így tovább. Nekem most estére kiderült, hogy ha rossz nem is, de elég gyenge napom van. Alig állok a lábamon. Fektetés és megyek én is aludni, remélem menni fog.
Köszi a válaszokat.
2015. jan. 5. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!