Vásárlás közben adsz kiflit/rudit a babád/gyereked kezébe úgy, hogy még nem fizetted ki?
"Ti pedig miért nem tudjátok elfogadni, hogy a gyerekek nem egyformák? Van amelyik elücsörög órákig maga elé bámulva, van amelyik izgágább és le kell foglalni."
És az még nem jutott eszedbe, hogy az izgágább, lefoglalást igénylő gyereket is lehet úgy szoktatni, hogy nem etetjük vásárlás közben? Speciel az én gyerekem világ életében örökmozgó volt, és kimondottan igényelte mindig is a lefoglalást, de sosem kapott enni a boltban. Nem is emlékszem olyan szituációra, hogy ő akart volna ott helyben enni, olyan meg véletlenül sem jutott eszembe soha, hogy a boltbeli nyüglődést etetéssel szüntessem meg, mert nem az volt a baja, hogy éhes, hanem unatkozott. De ha te azzal foglalod le, hogy eteted, hát tedd azt.
Huhuu, jo nagy vitaba csoppentem..:))
Mielott elolvsanam, gyorsan valaszolok, hogy ne legyek semmilyen iranyba sem befolyasolva.
Amig nem voltam edesanya, nagyon meg volt a velemenyem mindenrol, errol is. Kizartnak tartottam, hogy a gyerekemet bevasarlas kozben etessem (tehat nem asztalnal, tanyerbol, evoeszkozzel..), plane nem olyan dolgokkal, ami ki sincs meg fizetve.. Mostanra van egy 2,5 es 3,5 evesem, es ha kerik SIMAN adok nekik vmit enni-inni. Ha uccsi v turorudi, akkor felrerakom a csomagolast, ha kifli, akkor egyel tobbet veszek, es megmondom a kasszasnak, h abbol a fajtabol 2-vel tobbet usson be. Nagy dolog; ki van fizetve, a kicsik megnyugszanak, es nem kell hazarohanni, mert ehesek.
Na most megyek es elolvasom az elozmenyeket! ;)
82-es, én ugyan nem hajtogatok semmit, tekintve, hogy másodszor szólok csak hozzá a kérdéshez, és az első alkalommal csupán annyit írtam, hogy nem, én nem adok, eszembe sem jutott. És bocs, de szerintem prosztóság a boltban enni, gyereket etetni. Ez nem intolerancia, hanem jólneveltség kérdése.
Azt meg kimondottan imádom, amikor itt jönnek azzal, hogy így meg úgy jól szituált szülők is ezt csinálják. Jaaa, ha újgazdag bunkóék csinálják, akkor már semmi baj nincs vele?
Hát ne haragudj utolsó, de nagyon alpári amit művelsz, pláne, hogy még büszke is vagy rá. Erre tanítod a gyermekedet is? Nyugodtan lopjon, csaljon, mert a kis lopás nem lopás?
Az én eredeti kérdésemet egy kiflicsücsökre/fél rudira szorítkozva tettem fel, amit Természetesen utána ki is fizet az ember, te meg még büszkén hirdeted, hogy gyakorlatilag a bevásárlóközpontban vacsoráztatod a gyereked? Szégyen...
Titkon azért még mindig remélem, hogy egy tizenéves trollkodik, és viccnek szánja az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!