Milyen második keresztnév illene a Lola mellé?
Figyelt kérdés
A vezetéknév Ács.2010. febr. 4. 16:45
3/22 anonim válasza:
Nem bántásból írom,de ahogy elolvastam a kérdésed,nekem az Ács Lola nagyon furcsán hangzik. Milyen neveken gondolkoztatok még?
4/22 anonim válasza:
Már ne haragudj, de a Lola nagyon rib_ancos név - ilyet nem adnék a gyerekemnek. Másodszor az Ács névhez se illik.
5/22 anonim válasza:
Veronika
Gabriella
Karolina
Martina
De amúgy szerintem sem nagyon passzentos a Lola a vezetéknevetekkel, bár így, hogy két keresztnév van, végülis nem rossz.
6/22 anonim válasza:
Ács Lola Fanni,Fruzsina,Eszter,Petra,Jázmin,Maja.
8/22 anonim válasza:
Ez nekem is eszembe jutott és ahogy válogattam nekem legjobban az Emma Lola tetszett.Ettől függetleül a Lola-t haszálhatod^^
9/22 A kérdező kommentje:
Még nem 100% a Lola,sokat gondolkodunk a neveken.Csak gondoltam,ha itt kapok valami jó ötletet második névnek,akkor marad ez.
Nem tudom miért lenne rib.ncos név...,az egyik legjobb barátnőm neve,és az Ő tiszteletére gondoltam.Egy tündéri nő,és közel sem ri.anc.
2010. febr. 4. 20:35
10/22 anonim válasza:
Kicsit tényleg "könnyű" név, de attól még érdekes. De ne a barátnőd tiszteletére nevezd el a gyermeked .)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!