Szokott valaki babaruhát vásárolni e-bayről?
én canadából rendeltem puhatalpú cipőt.
gyerekülést az angoloktól.
etetőszéket a németektől.
igen, szoktam. sose volt még semmi gond.
ruhát még nem vettem, de szerintme azzal se lenne semmi.
az amerikai ebay-es vagyok. A paypal nem nehéz, annyi a lényege hogy ugyanúgy leveszik a számládról a pénzt, és addig nem küldi el az eladó míg erről nem kap értesítést. Nem lesz nehéz, adja magát a fizetési rendszer.
Méretezés: kisebbek mint a magyar ruhák. Tehát nekem 20 hós a fiam, 3T méretet rendelek, de ő nagy.Mekkora a gyereked?
Volt hogy vettem csomagot, volt hogy darabokat külön. Használtak, szépek. Van ami kicsi lett, ha érdekel írj privit, hátha elboltoljuk:)
első vagyok. nincsen semmi gond. :) én ugyan nem licitáltam, megvettem fix áron két párat, szállítással együtt még így is 5 ezer alatt volt, de talán licitálással is sikerülhet. :)
kb. 2 héten belül küldték is a cipőket, imádjuk őket.
a paypal-lal nem lesz gond, tényleg adja magát. ha valahol elakadsz, vagy valami van, nyugodtan írj privit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!