Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jelenleg hol lehet akciós...

Jelenleg hol lehet akciós babaruhát vásárolni Debrecenben?

Figyelt kérdés
2010. aug. 6. 08:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Címkésre, tehát újra gondolsz?
2010. aug. 6. 08:46
 2/16 anonim ***** válasza:

Tescoban (ami tényleg olcsó és jó minőségű)

A bababoltokban is biztos van akció, de azok nekem nem jönnek be.

Turi forever!!! :)

Pesti utca, Domus mögött - vállfás rész, Centrum melletti angol) A bolti akciósnál sokkal olcsóbb, gyönyörű, egyedi, jó minőségű ruhák.

2010. aug. 6. 08:50
 3/16 anonim ***** válasza:
A volt Domus mögötti és a volt Centrum melletti azok jó turik, vállfásak, címkések is akár?
2010. aug. 6. 08:53
 4/16 A kérdező kommentje:
köszönöm
2010. aug. 6. 08:53
 5/16 anonim ***** válasza:
Off: A Centrum az hol is van??
2010. aug. 6. 08:55
 6/16 A kérdező kommentje:
minden érdekel régi, új ruha
2010. aug. 6. 08:57
 7/16 anonim ***** válasza:

Én már sokszor vettem mindkettőben címkés, vadi új next, george, egyéb cuccokat, de ami nem címkés, az is sokkal jobb minőségű mint a bolti, a babák még nem tudják elhordani a ruhákat, csak kinőni.

Pl. szép kislányruhákat egyik bababoltban sem láttam, turiban rengeteget vettem. Pl a minták a ruhákon 80 %-ban nem vasaltak, hanem hímzettek, én imádom a turis cuccokat, magamnak is, de a kislányom ruhatárának a 90 % is onnan való. Ezek a cuccok nem jönnek szembe az utcán.

2010. aug. 6. 08:58
 8/16 anonim ***** válasza:
A volt centrum, skála most az Alexandra könyvesbolt!
 9/16 anonim ***** válasza:
Centrum - most alexandra könyvesbolt a Piac utcán
 10/16 anonim ***** válasza:
Vannak már ott őszi, téli lényruhák?
2010. aug. 6. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.