Nektek melyik név tetszik? Melyiket adnátok a gyereketeknek és melyiket nem?
Fiú név:
Hunor
Tamás
Solt
Róbert
Richárd
Noel
Lázár
Lány név:
Hanna
Dorka
Lia
Gabriella
Júlia
Diána
Fiúból nagyon tetszik a Lázár és a Hunor. A Solt is bejön, de félnék hogy Zsoltiznák. Egyáltalán nem adnám: Noel, Richárd.
Lánynevek közül amit kizárok az a Hanna, Lia. Adnám a Júliát, gyönyörű név. Dorka is tetszik.
Fiú nevek közül tetszik:
Tamás
Richárd
Róbert
Lány nevek közül tetszik:
Júlia
Diána
Gabriella
Ezeket szívesen adnám is akár.
A többi felsorolt névvel semmi bajom, de azokat nem adnám a gyerekeknek.
Fiúból egyiket sem adnám, bár a Róbert és a Lázár nem rossz.
Lány nevek közül esetleg a Liát adnám, ezen kívül tetszik még a Dorka. A többi nem igazán az én ízlésem.
Fiú:
1.Hunor
2.Noel
3.Tamás
Lány:
1.Gabriella
2.Lia
3.Dorka
Fiu nevek kozul a Noel nagy kedvencem volt, de nagyon gyakori lett, igy mar nem adnam.Ami ezek kozul szoba johetne a Robert es Lazar.
Lany nevek kozul gyermekkori kedvencem a Hanna, de manapsag szinten tul gyakran hallom.Ha kislanyunk lett volna Lia vagy Liana lett volna a neve, de ket fiam van :-)
Fiú nevek közül a Noel és a Lázár talán, de őszintén szólva egyik sem az igazi számomra ezek közül, a Solt nekem kicsit idegen hangzású, a többi pedig túl felkapott lett mostanában.
Lány nevek közül a Dorka és a Lia a kedvenc, az én lányom is Lia lett volna, végül Lea lett, a Gabriellát pedig semmiképp sem adnám.:)
Nekem csak a Diána tettszik. Fiú névben egyik sem.
Én a Tamás, Richárd nevet nagyon nem szeretem.
Hanna, Dorka is nagyon nem tettszik.
Fiú: Hunor, Tamás
Lány: Júlia, Diána
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!