Hol lehet pontosan megérdeklődni, hogy ki milyen, mekkora támogatást, segélyt stb. igényelhet és honnan? (gyes, gyed, szoc. Pol és társaik)
Szia!
Sajnos nem egy helyről kapja ember lánya az ellátásokat, segélyeket :(
családi pótlék, egyszeri anyasági segély és gyes: magyar államkincstár
tgyás, gyed: ha tb. kifizetőhely a munkáltató, akkor ők, ha nem akkor oep, de az oep honlapján vannak a részletek
szoc. pol: már nincs
Ezen az oldalon minden le van írva, az is, hogy mit honnan lehet igényelni, szerintem nézd át:)
Azzal az oldallal csak csínján:
- nem tudom, mikor szedték össze - a fele már nem igaz
- az önkormányzati támogatás nem mindenhol van, valahol egyáltalán nincs, valahol pár ezer forint, valahol pedig egy adható oltást finanszíroz az önkormányzat.
Az apa-nappal kapcsoltban eszembe jutott, hogy a gyerek(ek) után járó pótnapokról is intézkedni kell a munkáltatónál - ha apa kívánja érvényesíteni, akkor az ő munkáltatójánál.
Szia!
Esetleg még a munkahelyen kérdezzetek utána. Párom kapott a munkahelyétől is és a szakszervezettől is gyermekszületési segélyt. A szakszervezet pedig a gyerek 1 éves korában megint utalt egy kis pénzt.
Tudom, hogy cége válogatja, de érdemes rákérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!