Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Pontosan mi is az a gyes és a...

Pontosan mi is az a gyes és a gyed? Ki jogosult erre? 17 L

Figyelt kérdés
Nem akarok gyereket, nyugi, csak nem tudom pontosan mit jelent...
2010. febr. 3. 22:58
 1/5 anonim válasza:
25%
én is 17 vagyok de tudom ezekt a fogalmakat... amúgy létezik google..tudod a jó barátod.
2010. febr. 3. 23:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Van T-gyás gyed és gyes.T-gyás jár fél évig aztán gyed a gyerek 2 éves koráig és a gyes járna utána 3 éves koráig, de májustól ez megszűnik.Googleba beírod oldalakat olvasgathatsz róla.
2010. febr. 3. 23:03
 3/5 anonim válasza:

[link]

itt egész jól kifejtik :)

Ha valamit nem értenél, nyugodtan kérdezz és megválaszolom :D

2010. febr. 3. 23:31
 4/5 A kérdező kommentje:
Ohh, nagyon szépen köszönöm. Te legalább értelmesen és normálisan tudsz válaszolni, nem úgy mint az előbbiek, hogy csak szenyózni tudnak. Azért kíváncsi lennék én, hogy az első válaszoló mennyit tudna nekem ebből értelmesen, összefügően elmondani...
2010. febr. 4. 13:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Javítok: a második válaszoló is ezalól kivétel!!!
2010. febr. 4. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!