Jogosult vagyok GYES-re ha csak diákként dolgoztam és egyetemet végeztem?
Egybefüggő munkaviszonyom nincsen, csak diákszövetkezeteknél dolgoztam.
Érdeklődöm, hogy most mennyi év munkaviszony után jár GYES és a kérdésemben leírt szituációban jogosult vagyok-e rá?
Ha továbbra is diákszövetkezet megbízásából dolgozom, az beszámít a munkaéveimbe, vagy bárhova is? Ugye fizeti utánam a járulékokat a diákszövetkezet, akkor elvileg?..? Köszönöm! :-)
Köszönöm szépen a válaszokat, de én úgy hallottam, hogy másfél éves munkaviszonyra szigorították.
Hol lehet ennek utána nézni, vagy Ti ezt honnan hallottátok így?
Üdvözlettel...
Egyetemet végeztél és annyit semértél el vele, hogy minimális szinten elboldogulj és önállóan tudd intézni a dolgaidat? tényleg át kell alakítani az oktatást, mert ez szégyen.
Van olyan, hogy GOOGLE- ez kereső, ide beírod: családtámogatás és több tízezer találatból kiválaszthatod akár a legelsőt és minden infot meg fogsz találni.
Egy egyetemet végzett embertől elvárható, hogy értelmezni tudjon egyszerű jogszabályokat.
És ott azt is megtalálod, hol kell ezeket intézni, elérhetőséggel és ott személyre szabott, hivatalos felvilágosítást tudnak adni, mi jár neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!