Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek ezekről a...

Mi a véleményetek ezekről a nevekről?

Figyelt kérdés
A Szalay vezetéknévhez. Nimród,Kende,Noel,Dusán,Zalán Manka, Gyopár, Nos,Zselyke
2014. dec. 28. 10:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

" Másnak rosszat kívánni?"

Ki kívánt NEKED rosszat!?!?!?

Mert egyetlen olyan választ sem láttam, ahol bárki is olyasmit írt volna, amit így lehetne értelmezni.

Egy valaki írta, hogy reméli, még nem vagy terhes, mert éretlen vagy egy gyerekre - de ebbe semmi rosszat kívánást nem lehet belemagyarázni.

Abban meg igaza van az illetönek, hogy ezek a nevek borzalmasak, aki azon a szinten van, hogy így nevezze a gyereket, az jobb, ha még vár a gyerekkel, amíg képes lesz normális neveket választani.

2014. dec. 28. 13:32
 12/13 anonim ***** válasza:

Szep nagyon ez a vezeteknev.

Objektiven, attol fuggetlenul, hogy tetszik-e a nev, vagy sem:

- Nimrod, Kende, Dusán nem megy a vezeteknevhez

- Manka: felnott nokent kevesbe viselheto a -ka kicsinyitokepzo miatt

- Zselyke: a vezeteknevvel tul sok, es ha kulfoldre akar majd felnottkent menni dolgozni, nem fogjak tudni megjegyezni a nevet, kimondani legalabbis szinte biztosan nem

- Gyopar: tul ritka nev, szerintem az emberek tobbsege nem is hallott rola, de minimum talalgatni kell, hogy lanynev-e, vagy fiu

Szubjektiv velemenyem:

- Nimrod, Kende, es Dusan tulsagosan osmagyar hangzasu nevek, regiesek, meg a Nimrod es a Kende talan viselheto, de a Dusan nagyon furcsa, belolem negativ erzeseket kivalto nev

- A Noel mostanaban lett gyakori, szerintem nem rossz nev, kicsit passzolhatna jobban a vezeteknevhez

- Zalan : en a felsorolt fiunevek kozul ezt valasztanam, szerintem megy a vezeteknevhez, en nem erzem nyelvtoronek sem, szep hangzasu, mind gyerekkent, mind felnottkent viselheto nevnek tartom

- Manka: maximum becezesnek jo, akkor mar inkabb Minka

- Gyopar: ez menne a vezeteknevhez, de a bajom az vele, amit fentebb mar leirtam, semmikepp nem adnam a sajat gyerekemnek

- Noa: ugyanugy mostanaban lett egyre gyakoribb, mint a Noel, szep, egyszeru nev, nincs vele semmi gond, nekem kicsit rovid

- Zselyke: onmagaban, magyar nevkent szerintem nagyon szep, bar itt is a -ke miatt nehezebb egy ilyen nevu felnott not elkepzelni, emiatt nem adnam, meg amit fentebb irtam

Off: Amik szerintem mennenek a vezeteknevhez:

- Szalay Anna

- Szalay Éda

- Szalay Kitti

- Szalay Adam

- Szalay Andras

- Szalay Csongor ( bar ez kulfoldon szinten nehezsegeket okozna)

2014. dec. 28. 14:00
 13/13 anonim ***** válasza:

Szalay Zalán

Szalay Noa

Nimród, Gyopár, Manka, Zselyke, Dusán nevek nagyon nem tetszenek...Noel, Kende pedig semleges.

2014. dec. 28. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!