Miért kaptam 13ezer forinttal kevesebb GYED-et? Járt így más is ebben a hónapban?
Figyelt kérdés
Eddig fixen 83475 Ft-ot kaptam, most meg csak 70ezret.2010. febr. 3. 08:18
11/12 anonim válasza:
Szerintetek nálam mi a gond?
Én tavaly adójóváírás nélkül 69 ezret kaptam. Idén megigényeltem az OEP-nél, így januárra 82 ezret küldtek. Közben februártól a munkahelyem kifizetőhely lett. Februárra küldtek 63 ezret. Kicsit kiakadtam...
12/12 anonim válasza:
Sziasztok!
Én reggel nagy nehezen tudtam beszélni egy oep-essel, és azt mondta röviden, majd mindenkinek kiküldik a kompenzálásról a papírt, ahol vissza lehet igényelni??? Hogy ez most mit is jelent nem fejtette ki, de vissza kapjuk állítólag! Csak győzzük kivárni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!