Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a Sára Zsolna...

Mit gondoltok a Sára Zsolna név párosításról?

Figyelt kérdés
Még csak tervezgetjük a másodikat, és nekem tetszik ez a két név. Elsö gyermekünk kislány, Bíbor Anna.

2014. dec. 22. 20:36
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Nekem elmegy.
2014. dec. 23. 11:01
 12/23 anonim ***** válasza:
A Sára szép, de a Zsolna (és a Bíbor) nekem kicsit sok. Az Anna név viszont tetszik.
2014. dec. 23. 12:24
 13/23 anonim ***** válasza:
Nekem egyik név sem tetszik, de ha ettől elvonatkoztatok, akkor is sok együtt a Sára Zsolna...keressetek a Sára mellé valami finomabb nevet...Sára Boróka?
2014. dec. 23. 19:19
 14/23 anonim ***** válasza:
52%

Nagyon szép neveket választottatok, a Bíbor Anna gyönyörű :)) A Sára Zsolna egybe tényleg kicsit furcsa, de csak az S Zs miatt, viszont a Zsolnát mindenképp megtartanám, mert különleges és nagyon szép név, de persze a ti döntésetek, ha a Sára tetszik mellé, akkor azt válasszátok, ne hagyjátok hogy idegen döntsön a ti babátok nevéről.

Viszont ha elfogadsz pár javaslatot, szerintem ezek a magyar nevek illenek a Zsolna mellé: Anada, Borbolya, Kisó, Künde :)

2014. dec. 26. 10:41
 15/23 anonim ***** válasza:
83%

Most komolyan, honnan vesztiek ezeket a hülye neveket, hogy Zsolna meg Anada, Borbolya, Kisó, Künde??

Nem lehet rendes nevet adni annak a gyereknek? Ha meg különleges, akkor legalább legyen szép, de ezek rondák is...

2014. dec. 26. 11:10
 16/23 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a válaszokat!

Jogos az S Zs együtt furaság, és az azonos betűre végződés. Majd még gondolkodunk rajta.

10es válaszoló köszi a dícséretet :) Bíbornak szólítjuk, bár néha együtt Bíbor Annának :) terveztem hogy majd Borinak vagy Borának becézzük, de a Bíbor a gyakori. Az Anna az én keresztnevem, a férjem választotta a lányunknak, és sokan dicsérik a párosítást.

Sárának szólitanánk, vagy Sárinak, nekem a Saci is tettszik. A Sára Imola tetszett nagyon de 3 generációs Ibolya öröklés van férjem családjában.

14es köszi a tippeket. Nekem a Boróka és a Bodza nevek tetszenek még :-)

2014. dec. 27. 20:38
 17/23 anonim ***** válasza:
13-as vagyok, én ajánltam a Sára Borókát :) Szerintem ez nagyon szép lenne :)
2014. dec. 30. 10:32
 18/23 anonim ***** válasza:
Sára Imola szerintem jó, a Sára Ibolya a hagyomány miatt is jól hangzik. :)
2014. dec. 30. 16:35
 19/23 anonim ***** válasza:

Nagyon tetszik a Bíbor Anna párosítás és a Sára Zsolna is első olvasásra, de kimondva valahogy egybeolvad és olyan mintha azt mondanám beszédhibásan, hogy szárazolna (feltételes mód) :D

Az Imola is jó név, de szerintem a Sára után mássalhangzóval kezdődő név jobban illene. Esetleg Sára Fédra vagy Sára Hedda, Sára Helka, Sára Jana, Sára Lina?

2015. jan. 8. 20:06
 20/23 anonim ***** válasza:
Gyönyörű a Sára Zsolna!!! Úton van már? :-)
2015. jún. 30. 02:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!