Mit gondoltok a Sára Zsolna név párosításról?
Nagyon szép neveket választottatok, a Bíbor Anna gyönyörű :)) A Sára Zsolna egybe tényleg kicsit furcsa, de csak az S Zs miatt, viszont a Zsolnát mindenképp megtartanám, mert különleges és nagyon szép név, de persze a ti döntésetek, ha a Sára tetszik mellé, akkor azt válasszátok, ne hagyjátok hogy idegen döntsön a ti babátok nevéről.
Viszont ha elfogadsz pár javaslatot, szerintem ezek a magyar nevek illenek a Zsolna mellé: Anada, Borbolya, Kisó, Künde :)
Most komolyan, honnan vesztiek ezeket a hülye neveket, hogy Zsolna meg Anada, Borbolya, Kisó, Künde??
Nem lehet rendes nevet adni annak a gyereknek? Ha meg különleges, akkor legalább legyen szép, de ezek rondák is...
Köszi mindenkinek a válaszokat!
Jogos az S Zs együtt furaság, és az azonos betűre végződés. Majd még gondolkodunk rajta.
10es válaszoló köszi a dícséretet :) Bíbornak szólítjuk, bár néha együtt Bíbor Annának :) terveztem hogy majd Borinak vagy Borának becézzük, de a Bíbor a gyakori. Az Anna az én keresztnevem, a férjem választotta a lányunknak, és sokan dicsérik a párosítást.
Sárának szólitanánk, vagy Sárinak, nekem a Saci is tettszik. A Sára Imola tetszett nagyon de 3 generációs Ibolya öröklés van férjem családjában.
14es köszi a tippeket. Nekem a Boróka és a Bodza nevek tetszenek még :-)
Nagyon tetszik a Bíbor Anna párosítás és a Sára Zsolna is első olvasásra, de kimondva valahogy egybeolvad és olyan mintha azt mondanám beszédhibásan, hogy szárazolna (feltételes mód) :D
Az Imola is jó név, de szerintem a Sára után mássalhangzóval kezdődő név jobban illene. Esetleg Sára Fédra vagy Sára Hedda, Sára Helka, Sára Jana, Sára Lina?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!