Hogy lehetek ennyire hülye? Mással is előfordult már, hogy elfelejtette beadni a gyereknek a gyógyszert?
Figyelt kérdés
Kisebbik lányom nagyon beteg, sok fajta gyógyszert szed. Annyira rá koncentráltam, hogy a nagyobbik csajszimnak elfelejtettem beadni az állandó gyógyszereit.
Lelkiismeret furdalásom van, hogy lehetek ennyire hülye!?
2014. dec. 18. 21:46
11/14 anonim válasza:
Megjelent egy elmetbeteg frusztrációgombóc lepontozni. Gondolom, ő még hozzászólni is "elfelejt" a gyerekhez, ezért zavarják ezek a vicces kis bénázások.
12/14 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon jó a link. Jókat röhögtem rajta.
Nálunk 3 gyerek van, vannak hasonló történetek.
Pl hogy a gyerekemet rajt felejtettem a wc-n. A középsőm nagyon nyugodt, türelmes 3 éves. Elment kakilni és kiabált hogy végzett. Pont szoptattam a picit, mondtam neki, hogy mindjárt megyek. Namármost szopi végén elfelejtettem a gyerek után menni, Ő meg szépen türelmesen várt a wc-n ülve. 1 órát gubbasztott ott, és csak apának köszönheti hogy kiszabadult, mert hazaért munkából és hiányzott a gyerek a létszámból.
Nem vagyok a toppon.
2014. dec. 19. 11:15
13/14 anonim válasza:
Igen, uzsonnát már én is elfelejtettem, pedig csak 6 hónapos volt, de annyira el volt a játékaival egy hang nélkül, hogy este 6-kor gondolkoztam, hogy lassan fürdés, vacsora, alvás és átgondoltam, mit evett egész nap. Az uzsonnánál elakadtam, de nem vette zokon, nem volt éhes, csak épp a vacsorát f7 kor kérte f8 helyett és utána persze nem is aludt úgy éjjel, ahogy szokott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!