Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » GYED-et hogya számolják?

GYED-et hogya számolják?

Figyelt kérdés
Mennyi fizetésemnek kell lennie hogy a max GYED-et kapjam? 100.100 Ft most? Ezt kézhez is kapom?
2010. febr. 2. 15:42
 1/4 anonim ***** válasza:

kb bruttó 140.000

ha kézhez kapsz 100.000-et az kb. jó

A max gyedből levonásokkal kb. 83000 marad

2010. febr. 2. 15:45
 2/4 A kérdező kommentje:
ha ebben az évben határozott idejű a szerződésem de csak 10 hónapra és az előző évben is csak 10 hónapos a munkviszonyom és a kettő között munkanélküli voltam akkor is jár nekem minden? Vagy mi is járna nekem?
2010. febr. 2. 15:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Az összes jövedelmedet, a fizetést és a munkanélküli segélyt is tedd össze, annak a 70%-a a GYED. Ha ez több mint a 102.900 (idén ennyi a gyed maximum összege), akkor megkapod a legmagasabb összegű gyed-et.
2010. febr. 2. 15:50
 4/4 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

de a határozott munkaszerződés bekavar, mert ott a munkaviszony, ill. a bztosítotti jogviszony megszűnik.

Sajna csak annyit tudok nem sima ügy

2010. febr. 2. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!