Ti egyből éreztétek a párotoknál, hogy Ő lesz az az ember akinek szülni fogtok?
Én úgy érzem , hogy a párom az igazi, nem vagyunk együtt régóta, de nagyon jó a kapcsolatunk, nemsoká össze költözünk, úgy érzem vele tényleg van olyan komoly, hogy majd gyermeket is vállaljunk.
Szerintetek butaság?
Ti éreztétek?
Én azt éreztem először, hogy ő lesz a férjem és akkor még egy szót sem váltottunk. Sok év eltelt mire egyáltalán beszéltünk. Egyből megtaláltuk a közös hangot és tényleg ő lett a férjem. Mivel biztos voltam benne , hogy ő lesz a férjem, ezért evidensnek éreztem azt is, hogy szeretném ha ő lenne a gyerekeim apja. Egyáltalán nem butaság, amit érzel. Látod, én már akkor éreztem, hogy ő a párom, amikor még nem is beszéltünk. Szerintem ezt megérzi az ember.
28/N (10 éve élek a férjemmel és van egy 8 hós kislányunk)
Köszönöm a válaszokat!
Sajnos nem vagyok szerencsés kapcsolat téren. Volt egy komolyabb kapcsolatom , ahol szóba volt a költözés és a baba is, de a srác eléggé megijedt ettől a komolyságtól és inkább szakított.
Most van egy kapcsolatom, nagyon jó tényleg, vele nem csak beszélünk ezekről, de a költözést jövő hónapban elkezdjük, igaz nem vagyonk együtt régóta, sőt.. de úgy vagyunk vele , lakva ismerszik az ember.
Vele lehet tervezni , úgy érzem ő lesz az a bizonyos.
Viszont ez előző kapcsolataimból tanulva nagyon félek a pofáraeséstől.
Jó lenne , ha vele tényleg minden rendben menne, szeretnék gyermeket.
Én nem éreztem, de nem is volt aktuális, akkor még csak 17 voltam. Szerettük egymást, jó volt együtt, a többi meg jött idővel.
Az összeköltözés szerintem is jó ötlet, aztán majd meglátjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!