Ha nem szoptatam egy percet sem, tényleg rossz anya vagyok?
32 hèten toxèmia miatt csàszàrral született, 1010grammal 32cmrel. Beindult a tejem vagyis volt 4-5 ml ami elejèben eleg is lett volna mert 3mlket evett kezdetben, de engem 5 na utàn hazaengedtek,ès teljes depreszióba estem lènyegèben eltemettem, nem hittem hogy túlèlheti olyan kicsi volt, utólag persze làtom hogy bőven volt esèlye hisz magàtól lèlegzett, agyvèrzèst nem kapott stb.
De akkor ott otthon egyedül mert a fèrjem dolgozott nem így làttam ès nem foglalkoztam a fejèssel sőt egy hètig nem mozdultam mi be sem mentem hozzà, nehogy meglàssanak hogy gyerek nèlkül vagyok stb...
Fèrjem jàrt be...
Mire összeszedtem magam màr ellapadt vagy igazàn be sem indult. 2 hèt utàn próbàltuk cicire rakni nem akarta ès talàn erőltetve sem lett elègè, a nyelve s le volt tapadva kèsőn vettèk èszre...
Miutàn hazajöttünk kibuliztam hogy ha ènnem tudok neki adni akkor legalàbb anyatej gyűjtő központból kapjon valamennyit...
Ès sokan lenèznek ezèrt mert nem szoptattam, ès mert màs tejèt adom neki ....
De szèpen nő fejlődik, kigyensújozott nevetős kislany...ezt mègsem veszik figyelembe...
Az a félmondatod szúrt szemet, hogy egy hétig ki sem mozdultál, be sem mentél a babádhoz, nehogy meglássanak, hogy gyerek nélkül vagy. Ha jól olvastam, ezt írtad. Ez azért furcsa. Én úgy érzem, bombával sem tudnának ilyen esetben kirobbantani a gyermekem mellől. Állnék az inkubátora mellett naphosszat. Azt hiszem, egy ilyen helyzetben még inkább dolgoznának az anyai ösztönök. Fejnék, mint egy őrült, mással úgysem tudnAm hasznossá tenni magam, és ha csak pAr millit, azt is odaadnám a babámnak. Szval nagyon furcsa és nagyon szomorú történet. De ne érts félre! Nem ítéllek el, nem is áll jogomban, hiszen nem ismerlek.
Jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!