Jár éves szabadság gyed ideje alatt, amit majd később vehetek igénybe, amikor visszamegyek dolgozni?
Figyelt kérdés
Tegnap beszéltem telefonon a cégemnél a munkaügyissel és közölte velem, hogy alá kell majd írnom egy papírt, hogy fizetés nélküli szabadságra megyek. Ők intézik a gyedet, mert kifizetőhely. Utólag gondolkodtam rajta, hogy akkor nem is jár nekem majd éves szabadság? Értitek mit akarok ezzel? Azt hogy ha majd visszamegyek dolgozni és be kell szoktatni a gyerekemet oviba, akkor lesz-e szabadságom, amit kivehetek?2010. febr. 1. 21:43
21/21 A kérdező kommentje:
Én is :) Jó egészséget nektek!
2010. febr. 2. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!