Dundibb kismamák, mikortól volt 'pocakotok'? Mutattok képet?
Tudom, hogy volt már kérdés, de nem mindenki válaszolt még :)
Én most 160/78 vagyok, 70 alá szeretnék menni. 1-2 éven belül szeretnék babát, és érdekelne, hogy hány hetesen látszott igazán a babapocak, meg hogy egy dundi test milyen pocakosan :)
Nekem 24-25 hetesen kezdett látszódni ruhán keresztül is.
41. héten szültem, akkor se volt nagy hasam, szerencsére én terhesség alatt semmit nem híztam, csak fogytam. Szoptatáskor viszont sajna feljött sok :(
Mindig irigyeltem azokat a vékony kismamákat, akiknek először (és már pár hetesen) szépen alul kezdett gömbölyödni a pocakjuk.
Nekem mindkét terhességemnél a 21-22. hét körül kezdett "gyanús" hasam lenni, de akkor már kapásból az egész nőtt, gyomortól. 1-2 átmeneti hét után viszont már szép, kerek egyértelmű kismamapocakom volt. :)
Én 165 cm vagyok, és - magam is meglepődtem rajta - 90 kilót mutatott a mérleg, amikor 6-7 hetes terhesen elmentem a védőnőhöz. Második gyerkőc amúgy, az elsőnél híztam meg így, de asszem erre már kár hivatkozni, elég nagy a korkülönbség közöttük.
Kb. a 25. hétig néztem ki úgy, mintha csak felszedtem volna pár kilót, pedig az már egyértelműen a baba volt, súlyra nem is mutatott nagyon többet a mérleg.
Most 32 hetes vagyok, ilyen a pocakom:
Szia. Én 165cm vagyok és mikor 3hónaposan rá álltam a mérlegre 90kilót mutatott. Azóta feljött 8kg és most vagyok 26 hetes és 98kg.
26 hetes kép:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!