Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Segítettem a szomszéd anyukána...

Segítettem a szomszéd anyukának újszülöttnek kis ruhákkal, azóta rámszállt, mit tegyek?

Figyelt kérdés

már bánom azt a pár ruhát is.

azóta mindenféle úton módon próbál "lehúzni".

2014. dec. 12. 22:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Továbbra is babacuccokat kér, vagy mást is? Én egy ilyet úgy szereltem le, hogy mondtam, hogy a barátnőm most fog szülni és már odaígértem/odaadtam neki (ami igaz is).

Nehéz ügy pont szomszéddal akivel nem jó rosszban lenni, én is tudom, hogy ez tök kellemetlen tud lenni, mikor az ember lavírozik, hogy meg se bántsa, de le is szerelje.

Lényeg a határozottság.

2014. dec. 13. 11:21
 12/15 A kérdező kommentje:

úgy kér, hogy panaszkodik

éheznek, meg ilyesmi

holott van párja...

2014. dec. 13. 11:24
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nincs több, elvitte egy rokon, akinek kell,ennyi. Ezt mindig így elmondani. Annyiszor, amíg fel nem adja. Muszáj kitartónak lenned,valaki itt írta,h 3 év volt mire lekoptatott egy ilyen embert.

Sajnos beszológatásnak,összeveszésnek nincs értelme,mert megbosszulja:(

2014. dec. 13. 12:14
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Mikor panaszkodik mond azt hogy hát igen mindenkinek nehéz én is abból szereztem egy kis plussz pénzt hogy eladogattam a neten a kinőtt gyerekruhákat, cuccokat.
2014. dec. 13. 13:43
 15/15 A kérdező kommentje:
nem is célzás :)
2014. dec. 13. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!