Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan keressem meg azt a...

Hogyan keressem meg azt a kismamát, akivel a szülés után segítettük egymást és egész jól összebarátkoztunk a kórházban?

Figyelt kérdés
Sajna csak egy fecnire fírkáltuk fel a tel. Számom a hazaindulásom idején. A nevére és a kislánya ker. Nevére emlékszem, de csak nagyjából tudom, hogy az adott városban hol lakhat.
2008. aug. 17. 09:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Esetleg a kórház nem tud segíteni? Persze, nem tudom, mennyire adnak ki adatokat... És, hogy mennyire foglalkoznak a kéréseddel, de egy próbát megér!
2008. aug. 17. 09:28
 2/15 A kérdező kommentje:
Erre már gondoltam,de még nem próbáltam.A miskolci Semmelweis kórházról van szó,ahol(ha jól tudom) a szülészet felújítása miatt kicsit káosz van.Az iwiwen kerestem,a tel. könyvben pedig nincs ilyen név.
2008. aug. 17. 09:34
 3/15 anonim ***** válasza:
probáld meg a myvippet is, hátha ott fent van
2008. aug. 17. 09:45
 4/15 anonim ***** válasza:
előző vok ha nincs vipped ird meg az adatokat amit tudsz és megnézem neked
2008. aug. 17. 09:46
 5/15 A kérdező kommentje:

fennt vagyok ott is,megpróbálom

köszönöm:)

2008. aug. 17. 11:15
 6/15 A kérdező kommentje:
semmi! Már arra is gondoltam,hogy hírdetek újságban csak nem tudom még,hogy melyik legyen és nem jönne-e ez ki kicsit hülyén!Amíg nem volt tejem(úgy, hogy nehogy kikapjunk a csecsemősöktől) amit neki nem szivott ki a kislánya lefejte az én gyerekemnek:)
2008. aug. 17. 11:22
 7/15 anonim ***** válasza:
47%
iwiw?
2008. aug. 17. 17:37
 8/15 A kérdező kommentje:
Nincs!Most arra gondoltam,hogy a megyei lapban adok majd fel hírdetést és nem a netem,mert szerintem,aki netezni szokott az legyalább 1 "ismerőskeresős" oldalon fennt van.Én most 6 olyan helyen vagyok,ahol kereshetek,de őt nem találtam.A kórház pedig tuti nem ad ki személyes adatokat.Tehát próba cseresznye.Remélem sikerül:)
2008. aug. 17. 23:13
 9/15 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem valamelyik rádiót próbáld meg. Mondjuk a Gold fm-et.
2008. aug. 18. 09:53
 10/15 anonim ***** válasza:
figy, esetleg még a 6 hetes kontrollon öszefuthatok,vagy a kórházat kérdezd meg,találj ki valami szöeveget..h nálad maradt valamilye, és vissza szeretnéd adni neki stb....
2008. aug. 18. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!