Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ritka nevet szerenék adni a...

Ritka nevet szerenék adni a lányunknak. A következő nevek közül melyek a bejegyezhetőek (esetleg magyar fonetikával)? És melyek a legszebbek?

Figyelt kérdés
Aiko, Alora, Anavrin, Anwen, Ava, Bellatrix, Bona, Britta, Kendra, Kera, Kezia, Kia, Melora, Myrtle, Trish,
2008. aug. 16. 13:44
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
Nekem az unokahúgomat hívják Kirának. Szerintem szép, egyezrű név, de nem minden sarkon szaladgál egy Kira. A vezetékneve pedig Földesi, szóval szerintem teljesen elfogadható.
2010. szept. 19. 17:59
 22/26 anonim válasza:

A Kendra nekem is nagyon tetszik! Szerintem megy a vezetéknevetekhez is!

Jó babázást!

2010. okt. 31. 13:52
 23/26 anonim ***** válasza:
Itt mostanában az a legnagyobb probléma, hogy mindenki ugyanazokat a ritka neveket akarja adni, így aztán senkinek sem lesz ritka a neve. (nekem ezek közül az Anwen tetszik, bár nem hiszem, hogy ez adható név errefelé)
2011. máj. 26. 12:00
 24/26 anonim ***** válasza:
Na hogy hívják? Az én kislányom Kendra lesz :)
2016. ápr. 25. 16:08
 25/26 A kérdező kommentje:

Jézusom, ezt nyolc éve kérdeztem :D

Hogy mi lett? Született két fiunk, lány meg egy se :D

2016. máj. 15. 00:43
 26/26 anonim ***** válasza:
Ha lesz lányotok, ajánlom a nevemet (Kendra) :D
2016. nov. 23. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!