Keresztes Kendra is szép!Egyébként az én nevem is Maja, és nagyon szeretem. Nem mindennapi. Köszönet a körösztapámnak érte. Lányom Dorina, ami mostanában lett slágernév, nem amikor ő született.Ugyis ti adjátok a nevet, ne érdekelje a többieket ez. Csak azt vedd figyelembe, hogy ne tudják kifigurázni a nevét.Jó babázást.
2008. aug. 16. 20:11
12/26 anonim válasza:
Az én nevem meg Zsanett és utáltam gyerekként mert mindig megkérdezték, hogy "J"-vel vagy "Zs"-vel írom, vagy mert Francia kislánynak csúfoltak? 33 évvel ez előtt még nem nagyon ismerték.
Szerintem ne ess ekkora túlzásba. A babád akkor is édes és különleges lesz, ha nem adsz neki mindenki által ismeretlen nevet. Utálni fog azért mert folyton betűznie kell a nevét, vagy mert csúfolni fogják a suliban, vagy mert pöszének tartják a felnőttek, vagy mert az eredetét és származását kell elmagyaráznia.
2008. aug. 17. 23:02
13/26 A kérdező kommentje:
Igyekszünk olyat választani, amit le lehet írni első hallás után is, de valahogy én szerencsésnek tartom a ritka nevet, mert azt az emberek megjegyzik. Ez főleg felnőtt korban jön jól, de valahogy én gyerekként is büszke voltam, hogy amikor bemutatkoztam, visszakérdeztek, hogy micsoda? Na persze nem vagyunk egyformák, lehet, hogy a kislányom nem lesz ilyen típus, de ha egy név nem röhejes, csak szokatlan, akkor nagyon szégyenkezni nem lehet vele.
2008. aug. 18. 13:24
14/26 anonim válasza:
Szia az én kis lányom neve Kyra.
2008. aug. 22. 12:14
15/26 anonim válasza:
Én a Kendrára szavazok:) Nekem még a Linett tetszik nagyon, azt is gondold meg:) a jelentésük alapján is dönthetsz, hogy melyik jelent szebbet:)
2008. szept. 26. 17:04
16/26 anonim válasza:
Miért nem hívod Algopyrinnek vagy Reltihnek? Az utolsót visszafelé olvasd. Ezek is szép nevek, és tudi megjegyzik őket P:
2009. jan. 2. 21:25
17/26 A kérdező kommentje:
Hahaha. Ügyeletes Humor Herold.
2009. jan. 3. 12:01
18/26 anonim válasza:
Szerintem egyik név sem nevetséges!! Az nevetséges, hogy a te begyöpösödött gondolkodásod addig jut el, hogy ő azért akar ilyen nevet adni a kislányának mert azt akarja , hogy külenlegesebb legyen mint a többi. És ha ezek teccenek neki?? Képzeld én is Myrtille vagyok. és szeretem.Mindenki azt mondja,hogy milyen szép nevem van. Ha neked az tetszik akkor maradj a Sanyinál meg a Marinál.Mi haladunk a korral.
További szép napot!
2009. dec. 31. 08:50
19/26 anonim válasza:
Az nem maradiság ha valaki felismeri, hogy mondjuk a nagyon is magyaros vezetéknévhez nem illik egy pl. ultra távolkeleti hangzású név. Modern névben is van sok ritka és szép. Nem jó az ha valakit Kovács Jockey-nak hívnak :D Szép és ritka név az Aurél, Flórián, Jázmin stb. Egyébként érdekelne végül mi lett a kicsi neve? :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!