Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti vesztek/vennétek olyan...

Ti vesztek/vennétek olyan élelmiszert a gyereknek, ami le van akciózva mert pár napon belül lejár? Persze még a lejárat előtt megenné.

Figyelt kérdés
Magunknak szoktunk venni, még sosem volt olyan, hogy romlott lett volna. A gyereknek valamiért mégis félek adni.
2014. dec. 2. 11:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mondjuk én ott veszem meg ahol dolgozom,ezeket a termékeket,lehet ezért is adom oda nyugodtan a gyereknek.
2014. dec. 2. 14:10
 12/14 anonim ***** válasza:
Persze. Ha valami hamarosan lejár, az azt jelenti, hogy még NEM járt le, így minden további nélkül megveszem a gyereknek is. De még ha valami aznap jár le, amikor megvesszük, annak sincs semmi baja, igaz, ilyet nem nagyon látok boltban, általában lejárat előtt 1-2 nappal akciózzák le, és el is fogynak addigra mindig.
2014. dec. 2. 18:03
 13/14 anonim ***** válasza:
46%

Persze, sőt húst szinte kizárólag csak akkor veszek, ha aznap jár le a szavatossága, akkor féláron adják, vagy másnap és akkor 25%-al olcsóbb a Sparban.

Nekünk csak erre telik, de megvétel után rögtön le is fagyasztom, így bármikor elő tudom venni.

2014. dec. 2. 23:37
 14/14 anonim ***** válasza:
Azért nem olyan nehéz megkülönböztetni a práá zúzott, kibontott terméket a pár nap múlva lejáró, ép terméktől. Előbbit én se enném meg.
2014. dec. 4. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!