36 éves vagyok és ismét egyedül. Szeretnék gyereket, de
sajnos hiába voltak komoly, évekig tartó kapcsolataim,
eddig nem született gyermekem. Vajon van esélyem még
arra, hogy anya lehessek?
Van még pár éve, de nem annyi..
2014. nov. 27. 22:30
Egyébként olvass vissza, nem azt írta a válaszoló, hogy fiatal még és ráér szülni, hanem hogy fiatal még, hogy ilyen pesszimista kérdést tegyen fel... óriási különbség.
2014. nov. 27. 22:32
Eselyed van, csak ne hagyd abba az ismerkedest es keresgelest. Megertem hogy ideges vagy, sajnos neha csak a szerencsen mulik hogy megtalald a parod. Nekem van 2 kulonbozo karakteru baratnom. Az egyik csak akkor akar szulni ha megtalalta az igazit, a masik meg mar elerte a 40-et es a beultetesen gondolkodik. Ha te is kizaroan hazassagban szulnel, akkor csak azt tudom tanacsolni hogy allj hozza pozitivan, ne gorcsolj ra nagyon. Bizom benne hogy par even belul mar lesz piciked :-)
2014. nov. 27. 22:40
14/18 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a pozitív és a nem annyira pozitív válaszokat is! :) A biztatás sokat számít mindenkinek minden helyzetben! Kérdezte az egyik kommentelő, hogy eü-i probléma áll-e a háttérben. Nos, nem, teljesen egészséges vagyok, viszont eddigi kapcsolataimban a férfiak sajnos túlságosan nagy felelősségnek és kitudja még minek érezték a gyermekvállalást...azóta sincs egyikőjüknek sem gyerkőc..pedig a társadalmi elvárásoknak megfelelően normális középkorú férfiakról van szó. Még egyszer köszönöm a pozitív energiát, próbálok ezzel továbbmenni az utamon... :)
én is ennyi vagyok, és én is szeretnék. őszintén szólva én már most a beültetésen gondolkodom, mivel 35 fölött már lehet.
azért jobb lenne, ha lenne apja a gyereknek. csak nem tudom, meddig várhatok ugye.
2014. nov. 28. 01:10
Én is 36 vagyok,teljesen megértelek.Négy komoly kapcsolatom volt,de egyiknél se éreztem azt,hogy szülnék neki gyereket.
Most van egy egyéves kapcsolatom és terhes vagyok!
Ne add fel!Neked is jönni fog az igazi:)
2014. nov. 28. 06:16
Nem csak a testi okok miatt írták gondolom azt, hogy már kevés időd van kedves kérdező, hanem azért is, mert ha mondjuk most összejössz valakivel 2-3 éven belül terhes leszel, akkor mire a gyereked 20 éves lesz, te már 60 felé jársz a nagymama korban. Még nem késő, de lassan tényleg szülnöd kellene.
2014. nov. 28. 09:24
Senkit nem szívesen bántanék meg, de a "lassan itt az ideje, hogy szülj" jellegű hozzászólások nem túl építőek, mert azt a kérdező is tudja.
Nekem is azért nem lett gyerekem, mert nem akartam bizonytalan kapcsolatba. Nemcsak a kor számít, hanem hogy esélyt akartam egy teljes családra (apával, aki ott van), és nem csak magamnak szülni egyet.
7-es válaszoló
2014. nov. 28. 13:23
Kapcsolódó kérdések: