16 évesen terhesség. Mi a legjobb döntés ebben a helyzetben?
Előre leszögezném hogy nem én, hanem az unokanővérem terhes. Még nem döntötték el hogy elvetessék vagy megtartsák.
A barátja 17 éves, mellette áll. A szülők azt mondták bárhogyan döntenek támogatják őket. Mind a ketten még iskolába járnak.
Az unokatestvérednek akkor lesz békessége ha megtartja a babát. Igaz nem könnyü ilyen fiatalon édesanyává válni, de ha a háttérben ott vannak a szülők, nem lesz probléma.
Sajnos a mai fiatalok túl hamar elkezdik a nemi életet és mikor a következményeivel szembesülnek tanácstalanok.
Biztos vagyok benne, hogy nem kellene annyi kisbabát megölni abortusz által, ha a mai fiatalok mernének értékesek és tiszták maradni és várni a nemi élettel addig
amikor már nem kell reszkessenek attól, hogy jaj mi lesz velem ha megfogan bennem egy Élet. Nekem most van egy négy hónapos kisfiam és nagyon nagy boldogság tudni, hogy én segitettem őt a világra, hogy nekem adatott meg a lehetőség arra, hogy megtanitsam nevetni, járni, beszélni...És ha arra gondolok, hány ilyen csodálatos babát ölnek meg naponta, elszorul a szivem és úgy érzem mintha ebben a világban meghalt volna valami, vagy Valakik
akiknek köztünk kellene élniük.
Köszönöm szépen a válaszokat :)
Ma beszéltem vele, megmutattam neki a válaszokat is.
3 tiniként szült anyuka van a környezetünkben. Egyik az unokatestvérem anyukája (vagyis az én keresztanyukám) ő 15 évesen szült egy pillanatra sem bánta meg, a másik szintén egy családtag ő 17 évesen szült csodálatos anyuka, a harmadik is 17 évesen szült ő elhagyta magát azt mondja egy anyukának "nem illik" sminkelni, kihívóan öltözködni, elmenni bulizni stb.
Hétfőn szeretne menni orvoshoz hogy minden rendben van-e, és a megtartás felé hajlik de nagyon fél hogy jó anya lesz-e, hogy fogja az iskolát befejezni stb.
Köszön szépen a válaszokat :)
Megtartják :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!