Nagyon szeretnék már babát, de a férjem anyagi okokból MÉG nem akar. Hogy lehet ezt feldolgozni? Van valaki hasonló helyzetben?
28 éves vagyok, párom 27. Kitalálta, hogy amíg nem lesz saját lakásunk, addig ő nem akar gyereket. De az legalább 5-10 év, mire anyagilag eljutunk arra a szintre!!
Én meg legkésőbb 30 évesen szerettem volna az első babát. Viszont nagyon szeretjük egymást, szóba se jöhet hogy elhagyjam emiatt, de erőszakkal sem akarom rávenni, hogy csináljon nekem gyereket. Viszont így meg úgy érzem túl idős leszek anyának. El vagyok keseredve. :(
Nem sikerült, már több mint 3 éve próbálkozunk. Úgy néz ki lombik lesz belőle (majd egyszer...).
A Kérdező voltam
Ha valaki idetéved esetleg: 3,5 év próbálkozás után végül természetes úton megfogant a kislányunk. Azóta már 3 éves. Azt persze sajnálom, hogy nem jöhetett hamarabb, de érdemes volt várni rá. 💖
A Kérdező voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!