Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elsős kisgyereked milyen +...

Elsős kisgyereked milyen + órákra jár? Ha tagozatos a suli, milyen? Milyen szakkörre? És sulin kívül?

Figyelt kérdés
2014. nov. 22. 21:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Elsőben semmilyen különórára nem járattam egyiket sem, Nem akartam leterhelni őket. Harmadiktól jártak szakkörre, amihez kedvük volt.

Nem akartam "csodagyereket" nevelni belőlük.

2014. nov. 22. 21:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Középsős kora óta jár focira (ősszel heti 3x1,5 óra, télen heti 2x1,5 óra) Ezen kívül semmire nem jár, elég ez.
2014. nov. 22. 21:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A fiúk focizik heti 2x, a lánykánk művészi tornára jár szintén heti 2x. Szakkörre a sulin belül vagy után nem járnak, majd talán 1-2 év múlva. Ének-zene tagozatos az iskola, de ők nem a spec osztályba járnak, hanem simába. A tagozatosoknak heti 2x van énekkar, meg emelt számú ének+szolfézsoktatás, na meg persze fellépések stb. Én ezt nem akartam nekik, így is előfordul, hogy van hétvégente meccs, vagy verseny, épp elég a sport egyenlőre nekik.

A nyelven gondolkodom inkább, hogy mikortól kéne megnyomni... még nem tudom, nem döntöttem. A mozgás rovására nem akarom csinálni, de leterhelni sem szeretném őket azzal, hogy plusz elfoglaltságot hozok be. Én amúgy csak felsőben tanultam nyelvet, és mégis tökjól ment, felsőfokúm lett hamar, használom is stb. Ebből kiindulva talán rá is érek még vele náluk is.

2014. nov. 23. 00:02
 4/4 anonim ***** válasza:

2éves korától jár heti egy angolórára, amit nagycsoportig csinált, elsőben most van heti 2angolórájuk, már külön nem járatjuk.

A suliban 2szakkörre jár, sakkra és úszásra, de ez iskolaidőn belül van. A sakkra heti egyszer megy, 2tanteremmel arrébb- amit kifejezetten szeret- sőt ő kérte, hogy szeretne járni. Úszni nagycsoportban már hordtuk, mert elég magas és vékony fiu, hanyagtartása volt- ajánlották. Mivel az iskoában is van lehetőség, így oda jár még. Ezt is ő szerette volna.

Volt még több szakkör, de másra nem jár. MÉg népitáncra szerettem volna, ha jár, de olyan lehetetlen időben van, hogy az kimaradt.

Iskolaidőn kívüli különórára-szakkörre nem jár.

2014. nov. 26. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!