rengeteg van: Muki, Móki, Cica (kislány), Muci, Micike...
2012. aug. 7. 13:24
2/19 anonim válasza:
3 éves lesz majd ősszel, általában a keresztnevén szólítjuk, Kira, illetve annak becézett változatain, Kirácska, Kiki. Ha nem a keresztnevén, akkor pedig kincsem, drágám, szépségem, életem, manó, pocak. Mikor mi jön a szánkra hirtelen.
2012. aug. 7. 13:25
3/19 anonim válasza:
Nekem mindig más jön a számra.
Tündérkém,gyönyörűm,angyalom,életem,nyuszi,cica.De ha rossz a teljes nevén szólítom.:D
2012. aug. 7. 13:29
4/19 anonim válasza:
Mi kezdettől Manóztuk, már a pocakba is.Sokszor volt kicsim is, de inkább Manó, Manócska.
Most 4 éves és már nem engedi, ránk szól hogy nem manó (kicsim), hanem Endike.
2012. aug. 7. 13:36
5/19 anonim válasza:
2 éves kislányom szintén Kira, mint a 2. válaszoló kislánya:-)
Kira, néha Kirus, Törpilla, Manó, Manci, Babó, Bambi, győnyörűm, szívem és ami még eszünkbe jut. Nagyim Kirácskázni szokta.
2012. aug. 7. 13:38
6/19 anonim válasza:
Két lányom van, egyik Kukac, másik Bubi vagy Bubuc.
De igyekszem inkább a rendes nevükön szólítani őket. Ezeket a beceneveket csak a lakáson belül szoktam néha.
Kukac abból ered, hogy cukin négykézlábazott hálózsákban :)
Bubit pedig a nővére nevezte el Bubinak :)
2012. aug. 7. 13:47
7/19 anonim válasza:
15 hónapos a kisfiam Zalánnak hívják,így is hívjuk legtöbbször,becenevei: Zalimali,Töki,Pöttöm,Manócska,Törpike,Picur,Prücsök,Bogyócska
2012. aug. 7. 13:47
8/19 anonim válasza:
Az egyik fiam Zsombor, őt sokféleképp becézzük: Zsöminek leginkább, ill. Zsemlegombócnak. Amúgy mondunk neki mást is, pl. szép-babám, kincsem, a szokásos becézgetések. A másikuk Levente, Őt leginkább csak Levizzük, de pl. mivel kis vasgyúró, sokszor hívjuk mondjuk Dömperkének vagy hasonlónak:)
2012. aug. 7. 13:49
9/19 anonim válasza:
Szoktam szólítani a nevén is (nem becézhető), meg nyuszó, babám, kicsikém, kincsem, ilyesmi :)
2012. aug. 7. 14:17
10/19 anonim válasza:
A keresztnevén(Janka), vagy pedig a kicsikémet szoktuk neki még mondani.
De ha nagyon hisztis, akkor rászólok, hogy Hiszit Réka, ez annyira tetszik neki,hogy el is felejti miért kezdett el hisztizni:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!