SZerintetek kihez forduljak? Tanácstalan vagyok!
édes istenem, fogorvoshoz...
Most tényleg azt akarod, írjuk le, hogy pszichológus, ha gyógyszeres kezelés is kell, akkor pszichiáter?
Kezd egy olyan helyen, ahol gyakran megfordulnak konkrétan a szüléssel, várandóssággal kapcsolatban érzett problémákkal az emberek (nem minden pszichológus jó minden területen). Én őket javaslom: www.perinatus.hu
Ha komolyabb kezelésre van szükséged, tovább fognak irányítani.
Az első lépés, ha érzed, hogy segítség kell, és keresel! :) Kitartás! Rendbejönnek az érzéseid! :)
Esetleg Hamvas Ferencet próbáld meg. Én még csak írtam neki és telefonon beszéltünk, de majd el is szeretnék menni.
Ő mindig figyelmeztet a lelki/pszichés háttérre is.
Sok sikert!
"kineziológusról is hallottam ( bár ő nem tudom pontosan mivel foflalkozik)"
Melegen ajánlok egy jó kineziológust számodra. Bár borsos óradíja van, de hatásos. NEM pusztán tünetet kezel, hanem a problémát a gyökerénél szünteti meg, így örökre. Igaz, általában több alkalom kell a teljes megoldáshoz, adott probléma esetén, így igen drága, de megéri, ha van elég pénzed rá.
Hogy mivel foglalkozik?
többféle ága van, de Mo-on a legelterjedtebb szerint a tudat alá fojtott, tehát kvázi "elfelejtett" (amire tudatosan nem emlékszik az ember) emlékeket hoz felszínre a páciensből. Van, amikor újraéli az ember az adott, elfojtott emléket (akár több érzékszervével elég élethűen, mint egy éles, érzékletes álom, sőt...), van, hogy egyáltalán nem éli újra, mégis feloldódik ez esetben is a jelen probléma eredete/gyökere. Van, hogy csak egy érzékszervvel éli újra, pl képsorok elevenednek meg a múltjából.
Minden ember több-kevesebb, súlyosabb-enyhébb, elsősorban gyerekkori eseményt, melyet akkoriban átélt, ha kellően negatív élmény, a saját tudatalattijába fojtja még akkor, gyerekkorában, amikor megesett vele, így onnantól nem emlékszik az eseményre tudatosan, azonban hat az életére! Persze negatívan hat, mentális, és/vagy testi tünetek formájában. A kineziológus tehát feloldja ezt, és megszűnnek az elfojtott emlékeivel kapcsolatos (jelenlegi, aktuális) tünetei, és betegsége (ha az is jellemző volt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!