Tőletek is szokták kérdezni a babátokról, hogy "Jó kisbaba? " - ez alatt mit ért aki kérdezi? Vannak rossz kisbabák is?
Figyelt kérdés
Én amíg nem volt gyerekem sosem kérdeztem ezt ha kisbabás ismerőssel találkoztam, valahogy eszembe sem jutott, de komolyan mondom, tőlem mindenki ezt kérdezi :D :D. Szoktam mondani, hogy jó kisbaba, persze.. de igazából nem tudom mit lehetne erre válaszolni? Miért ne lenne jó???!! Szerintem más kisbaba sem keveredik rossz társaságba, nem buliznak, nem isznak.. :D.. Annyira érdekel, hogy aki ezt kérdezi mire gondol...2014. nov. 22. 15:32
1/3 anonim válasza:
nem szószerint értendő
a jó kisbaba alatt olyanokat értenek, hogy nyugodt, nem sírós, jó alvó, jó evő
vannak mimóza, érzékeny, vagy morcos kisbabák, ők mindent követelnek sírva, nehéz őket elaltatni
2/3 anonim válasza:
Én falnak tudnék menni ettől(3 gyerekem van)...de már tudom,hogy,azt akarják ezzel kérdezni,hogy jól,alszik,eszik,nyugodt-e.Egy újszülött(de egy csecsemő)sem lehet rossz!
3/3 anonim válasza:
Tőlem is kérdezgetik, én sem értem a kérdés valódi lényegét. Mert egy anya, ha a gyereke nehéz természetű is, vagy rossz alvó/evő, hisztis, stb., ami negatív tulajdonság ugye egy gyereknél, akkor sem mondaná senkinek sem , hogy "rossz gyerekem van".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!