8 hetes kismama vagyok, a munka hely azt mondta mondjak fel, lehetséges ez?
Még nem kellett volna elmondani. Én 6 hónapig dolgoztam várandósan. Mondjuk nem volt nehéz munka, pénztár mögött ültem.
De a lényeg hogy fel ne mondj... Maradj még és dolgozz!
ha próbaidő alatt vagy (3 hó szokott lenni), akkor megkérhet rá sajnos, de nyilván ilyenkor ha nem mész bele, akkor ő fog kirúgni.
táppénz annyi amennyit dolgoztál, 2 hó... sokra nem mész vele sajnos, le kéne még húznod pár hónapot
Köszönöm a válaszokat és a kritikákat is,biztos én nem voltam elég világos. Vérzékeny méhszájam van, és konyhai dolgozó vagyok egy iskolában. Az orvos hangsúlyozta, és én voltam annyira korrekt,hogy nem táppénzre mentem,hanem beszéltem a hivatallal,mivel ők a munkáltatom. Mondták,hogy leveszik a terheket rólam,de ehhez képest ugyan úgy kell dolgoznom, semmi nem változott. Én nem elég hogy valamikor 10-12 órát dolgozom terhesen, úgy hogy túlóra pénz nincs, kikapjuk szabad időbe,de nincs rá lehetőség kivenni,mert annyi a munka. És igen direkt számító módon teherbe akartam esni,hogy több pénzből tudjam a gyermekem majd nevelni. Jelenleg 50 000 ezer Ft-ért dolgozom, közhasznúként,arról már nem beszélek hogy az lett ígérve, hogy gyógyszerelő leszek az öregek otthonába 75 000 ért. Sajnálom,hogy csak én vagyok ennyire számító és a gyermekemet féltő nő, mikor engem a világ a tenyerén hordoz.
Még egyszer köszönöm a válaszokat, még a tuskó baromnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!